WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 26 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם ב CSGO? אני הייתי עושה פעם עם חברים STRAT ROULETTE ותמיד היינו נחנקים מצחוק במשחק, ואני לא יכול לזכור משהו יותר מצחיק מזה :) דיון מהנה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 26 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות נותנים בלוק וזהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 באפריל 26 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות רוסים מקללים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 26 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות @cloudy עולה לLEM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 פורסם 2017 באפריל 26 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 1 דקה Binkeys אמר: @cloudy עולה לLEM שבינקי עלה לGN 3 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 פורסם 2017 באפריל 27 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות הייתי טרור ומישהו בסיטי ירה עלי עם awp והוא הרג שתי סיטי אחרים והוריד לי 3 hp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 באפריל 27 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות ציפיתי ב @n0nstop ו @NadavOhana משחקים עם Negev.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: ציפיתי ב @n0nstop ו @NadavOhana משחקים עם Negev.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי את @KnowYourMeme מצייר אותי ואתה יוגב משחקים עם Negev לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 באפריל 27 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות כל משחק שלי עם עידן פחות או יותר זה הדבר הכי מצחיק/מציק/מעצבן שקורה לי בCS @-MK- COME AT ME קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באפריל 27 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות ראיתי שעושים לפארדוקס בוסטים והוא אומר שהוא לא בוסדט #שביבדיילבוסטים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AngelCSGO 4 פורסם 2017 במאי 3 AngelCSGO חדש/ה ב־YourGame Meitar 4 25 הודעות שרואים רוסים מקבלים rage קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OsherB 7 פורסם 2017 במאי 3 OsherB YourGame Beginner Osher 7 100 הודעות נפגשתי במשחק עם מישהו סטלן אחד מהטים שלי , וכל שנייה התנהגנו כאילו אנחנו Pro players הוא חיקה את Scream ואני את Kenny עשינו טרולים וניצחנו 16-3 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 במאי 3 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות כש @NadavOhana מנסה בפאגים לתת לי ול @ParaDoX "בוסטים". הקטע זה שהוא פשוט גרוע. בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 במאי 5 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות ששלוש אנשים נגדי קיבלו VAC BAN באמצע המשחק הייה 15-5 ןאז עשינו 15-15 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 במאי 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות ראיתי את שביב עושה לפארודקס אור וD4X עידו בוסטים :) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו