GreenLion | SPMaxXx 71 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 25 GreenLion | SPMaxXx אדמין מקסים 71 167 הודעות תשלחו קטע של שיר שהכי ריגש אתכם עם שם השיר לצורך הדיון: רון כהן שני קווים הקטע המרגש עד 2:28 בשביל להבין את כל מה שהוא אומר שם אתם צריכים לשמוע את כל השיר ~דיון מהנה~ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2017 באפריל 25 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות חולה עליו, עצוב מאוד שזמר כזה עדיין לא "פרץ" עד עכשיו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GreenLion | SPMaxXx 71 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 25 GreenLion | SPMaxXx אדמין מקסים 71 167 הודעות לפני כעת Fuzzy אמר: חולה עליו, עצוב מאוד שזמר כזה עדיין לא "פרץ" עד עכשיו. כן, שמח שיש עוד מישהו ששומע שירים של רון כהן D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ElectricZONE1204 15 פורסם 2017 באפריל 25 ElectricZONE1204 חדש/ה ב־YourGame דוד 15 29 הודעות אני גם מאוד אוהב לשמוע את השירים שלו מבאס שהוא עדיין לא כזה מפורסם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 באפריל 25 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות בהחלט זמר מעולה~ "ככה זה מרגיש להתאהב? להשתלב בתוך עולם של מישהו אחר להתגבר על הצורך להיות לבד כי הרצון להיות איתו גובר והלחץ שהפחיד אותי הולך ומשתחרר.." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GreenLion | SPMaxXx 71 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 25 GreenLion | SPMaxXx אדמין מקסים 71 167 הודעות לפני 2 דקות Noctis אמר: בהחלט זמר מעולה~ "ככה זה מרגיש להתאהב? להשתלב בתוך עולם של מישהו אחר להתגבר על הצורך להיות לבד כי הרצון להיות איתו גובר והלחץ שהפחיד אותי הולך ומשתחרר.." מכיר אחי אחד המרגשים שלו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 באפריל 25 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות כל השיר נגע בי לא יודע למה הוא שקט כזה ומדבר על מצב די רציני שהולך עכשיו ברחבי העולם. Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו