Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 ביוני 29 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @ParaDoX אור אני מחכה לתשובה כבר הרבה מאוד זמן באמת זה אחלה של מפה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 ביוני 29 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני ב-25.4.2017 ב 16:15 Nah אמר: בדיוק מה שחסר לנו... עוד מפות סיטי. תכנס שנייה לשרת, תעשה /nominate ותספור כמה מפות מרד יש לעומת מפות שהן לא מרד. בשביל מה להמשיך להציע מפות סיטי שרוב הסיכויים שלא ישוחקו בשרת? עדיין לא הבנת,האנשים בשרת כל הזמן ישחקו ברבל,קלאודס וקלאודס,עד שיבוא אדמין ויעביר מפה,ואז גם שמעבירים מפה רוב הסיכויים שהמפה תהיה פירמידס או אובמה,שיש המון מפות רבל אבל אף אחד לא מוכן לנסות אותם,גם אם המפה של שחר תתקבל,אף אחד לא ישחק בה כי כולם משחקים רק במפות שהם מכירים. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 ביוני 29 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) אף אחד לא ישחק במפת סיטי, בשרת הזה לא אוהבים גייל אמיתי. שהמטררה שלו זה שהסיטי אשכרה ישחקו עם הטרור ולא ינסו רק להרוג אותם כי הם מורדים בלי הפסקה. זאת סתם עוד מפה שתתווסף לרשימה של מפות לא משוחקות, למה? כי זאת מפת סיטי. אם היו מורידם את כל המפות רבל האלה והיו משחקים גייל אמיתי אולי המפה שלך הייתה תופסת, במצב כרגע - אף אחד לא ישחק בה. במקום לעשות שעה קלאוד ביום, מה שאף פעם לא מצליח כי אף אחד לא יודע כמה באמת שיחקו קלאודס, פשוט תורידו את קלאודס. ותורידו את המפות רבל האלה שאי אפשר להיות בהם סיטי. ותראו איך פתאום זה נהיה משרת FreeDay לשרת Jail נערך 2017 ביוני 29 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 ביוני 29 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות כמו שרשמתי למעלה. אני רוצה להוסיף לשרת יותר מפות טרור מאשר סיטי. המפה לא תתוסף. @WackThat בבקשה לנעול. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 ביוני 29 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) לפני 4 דקות ParaDoX אמר: כמו שרשמתי למעלה. אני רוצה להוסיף לשרת יותר מפות טרור מאשר סיטי. המפה לא תתוסף. @WackThat בבקשה לנעול. אתה מבין שזה Fucked Up? גייל בנוי ממפות סיטי, המוד גייל זה לא למרוד כל ראונד זה לשחק במפה זה אמור להיות הכיף שבגייל. חבל שאתה הופך את זה לשרת FreeDay... בתקופה שתומר היה המנהל הוא ניסה להכניס רק מפות סיטי ולהוריד מפות טרור וזה עבד, אנשים שיחקו את המוד כמו שהוא. חבל שהמנהלים שאחריו עשו בדיוק את ההפך. נערך 2017 ביוני 29 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 ביוני 29 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 5 דקות ParaDoX אמר: כמו שרשמתי למעלה. אני רוצה להוסיף לשרת יותר מפות טרור מאשר סיטי. המפה לא תתוסף. @WackThat בבקשה לנעול. ננעל לפי בקשת המנהל :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.