Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 25 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 25.4.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להוסיף את המפה jb_k1ngphoenix_b1 מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מפה חדשה חידוש לגייל מקווה שיוסיפו קישור לפלאגין (במידה ויש): http://gamebanana.com/maps/195214 הערות: אין עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 באפריל 25 Nah מורחקים 294 548 הודעות בדיוק מה שחסר לנו... עוד מפות סיטי. תכנס שנייה לשרת, תעשה /nominate ותספור כמה מפות מרד יש לעומת מפות שהן לא מרד. בשביל מה להמשיך להציע מפות סיטי שרוב הסיכויים שלא ישוחקו בשרת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באפריל 25 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 8 דקות Nah אמר: בדיוק מה שחסר לנו... עוד מפות סיטי. תכנס שנייה לשרת, תעשה /nominate ותספור כמה מפות מרד יש לעומת מפות שהן לא מרד. בשביל מה להמשיך להציע מפות סיטי שרוב הסיכויים שלא ישוחקו בשרת? יש משהו במה שאתה אומר... מפות סיטי שנואות על רוב השחקנים לפי דעתי. שחר אם תוכל להציע גם מפות רבל, זה יהיה מעולה! (יהיה נחמד אם במפות מרד שתציע יהיו גם משחקים במפה, למקרה שהסיטי שורדים ורוצים לשחק עם הטרור...) לדוגמא: במפה רבל כמעט ואין משחקים ולרוב הסיטי נגמר בשאלונים אחרון שקופץ מת וכו... מפות של מרד משוחקות יותר וכיפיות יותר. המשך להציע מפות, חוקים והצעות נוספות כדי לשרת את השרת. כל הכבוד! ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 באפריל 25 Nah מורחקים 294 548 הודעות יש יותר מדי מפות סיטי שאף אחד לא משחק, אם תוסיפו את המפה הזו זה יהיה פשוט עוד אחד לרשימה. למה שלא תציע מפת רבל שאשכרה ישחקו בה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באפריל 25 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני כעת Nah אמר: יש יותר מדי מפות סיטי שאף אחד לא משחק, אם תוסיפו את המפה הזו זה יהיה פשוט עוד אחד לרשימה. למה שלא תציע מפת רבל שאשכרה ישחקו בה? אתה מוזמן להציע גם מפות ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 25 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות יהודה ואור אם יכינו מפות רבל אז אני יפתח אשכול אבל זה המפות החדשות שיש זה לא שאני מדבר עם מי שבונה את המפות ואומר לו להכין מפת רבל עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 25 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @Nah@ParaDoX עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באפריל 25 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 1 שעה shahar3690 אמר: יהודה ואור אם יכינו מפות רבל אז אני יפתח אשכול אבל זה המפות החדשות שיש זה לא שאני מדבר עם מי שבונה את המפות ואומר לו להכין מפת רבל סבבה, אמרתי שאם תמצא אני יותר מאשמח שתפתח אשכול ותציע. בסך-הכל אני ויהודה אמרנו שמפות CT כבר משעממות ובקושי משחקים בהן. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באפריל 25 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אני חושב שמתאים עוד מפות חדשות לא אותם מפות חרושות צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 25 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות לפני 9 דקות gu4rdian(אח בלב) אמר: אני חושב שמתאים עוד מפות חדשות לא אותם מפות חרושות יש סיבה שהם חרושות (אפשר למרוד) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 באפריל 25 Nah מורחקים 294 548 הודעות לא נו, הכוונה שלי שתסכלו כמה מפות יש בשרת שהן לא מפות מרד ואף אחד לא משחק בהן. ויש כמה מפות(לא הרבה) שהן מפות מרד ומשחקים בהן כל הזמן. אז אין טעם להציע עוד מפות סיטי שסתם יתווספו לרשימה ולא באמת ישחקו בהן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 25 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות איך אתה יודע שזו מפה סיטי אם לא שיחקת במפה הזו? עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 26 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @Dark @MoriAss עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 26 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @shahar3690 אתה יכול לשלוח לי בבקשה קישור למפה של-WorkShop? כדי שאוכל לבדוק אותה ולתת לך תשובה ? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 במאי 29 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) UP (תביאו צאנט למפה הזו D:) נערך 2017 במאי 29 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.