עבור לתוכן

תלונה על ETX

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: Shtoota

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: ETX

קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: הוא אדמין אני מניח שיש לכם את הפרופיל שלו...

תאריך המקרה: 24.4

תיאור המקרה: קיבלתי CTBAN כי הרגתי את כבודו המהולל, הדמות להערצה, האדמין הכל יכול - ETX על כך שהוא פתח מיק במשך שלושים שניות והפריע לחוקים כשאמרנו מדבר מת. אבל נשים את זה בצד שלא תגידו אחר כך ננעל כי אין הוכחות. אז אחר כך כשכבר הייתי מת באותו הראונד כתבתי לו בצאט ורציתי לברר על מה קיבלתי CTban כי כפי שזה היה נראה לי ועדיין נראה לי הוא לא מוצדק. אז הנה מה שכתבתי לו http://prnt.sc/f0axhy עד שקיבלתי את הגאג כמובן ולא יכולתי עוד לכתוב. כפי שניתן לראות אני ביקשתי לדעת על מה קיבלתי את הסיטיבאן וניסיתי להסביר לאדמין שהוא טועה, ושאין סיבה להביא לי סיטיבאן. בנוסף ניתן לראות שאני לא הבנתי מדוע הסיטי באן הוא לשלושים, עד כמה שידוע לי הריגה אחת ( FK ) זה 15, וגם אם מדובר מאדמין... אני לא רואה סיבה שהעונש יהיה יותר. 

הוכחות תומכות:http://prnt.sc/f0axhy ואפשר לבדוק את אורך הסיטיבאן בשרת

הערות: אם התגובות הן "תפסיק להרוס את השרת" או "אני לא מבין למה יש לך את האפשרות לתקשר בשרת" ( מורי ) אז אתה מוזמן לחסוך אותן ממני. אני כרגע מתלונן על אדמין לא פותח דיון על ההתנהגות שלי בשרת ( לא שהיא לא בסדר חס וחלילה )

נערך על ידי Shtoota
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 6
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

דבר ראשון, מי אתה שתקבע מה אלו דברי אדמינים? מיק רועש שמפריע למהלך המשחק זה ועוד איך ענייני אדמינים, וזו חובתו להעיר לו ולטפל בזה.

בנוגע לסיטי באן, היית צריך לקבל אותו, אבל לחמש עשרה דקות כפי שאתה אומר. נבהיר את זה לאדמינים. לגבי הגאג, האדמין טוען שהספמת על איך שאתה עומד להתלונן בפורום וקיבלת גאג.

אף אחד פה הוא לא טלית שכולה תכלת ואתה לא יכול להתלונן כאן כאילו שאתה חף מפשע ותמים ללא שום מעש. צא מזה, יש לך חלק גדול מאוד פה והאשמה היא עלייך, חוץ מזה שהסיטי באן היה צריך להיות ל-15 דקות.

עוד משהו?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
(נערך)
לפני 6 דקות Forrest Gump אמר:

דבר ראשון, מי אתה שתקבע מה אלו דברי אדמינים? מיק רועש שמפריע למהלך המשחק זה ועוד איך ענייני אדמינים, וזו חובתו להעיר לו ולטפל בזה.

בנוגע לסיטי באן, היית צריך לקבל אותו, אבל לחמש עשרה דקות כפי שאתה אומר. נבהיר את זה לאדמינים. לגבי הגאג, האדמין טוען שהספמת על איך שאתה עומד להתלונן בפורום וקיבלת גאג.

אחי, אף אחד פה הוא לא טלית שכולה תכלת ואתה לא יכול להתלונן כאן כאילו שאתה חף מפשע ותמים ללא שום מעש. צא מזה, יש לך חלק גדול מאוד פה והאשמה היא עלייך, חוץ מזה שהסיטי באן היה צריך להיות ל-15 דקות.

עוד משהו?

כמובן שהאשמה פה היא עלי, שכחתי שאדמינים אף פעם לא טועים זה מן קטע כזה. וכשהם טועים אתם אומרים שהם בני אדם ושהם יכולים לטעות, אבל שחקנים חס וחלילה. אנחנו תמיד אשמים... הוא טוען שהספמתי ואני שלחתי תמונה של מה שכתבתי בו תסביר לי מה ספאם בלרצות לדעת על מה קיבלתי סיטי באן. וגם אם זה היה דברי אדמינים כמו שאתה טוען. אין סיבה שזה יהיה חצי מהזמן של להגיד חוקים. ולדעתי אתה יודע טוב מאוד שאם זה לא היה הוא שמת זה היה לרבע שעה. כי הוא כבר הביא CTBAN לרבע שעה וגם אדמינים אחרים. אז אין לך מה להגיד לי שזה יובהר כשברור פה לכולם שזה ככה בכוונה. אני לא טיפש ואתה לא טיפש אז בו לא ניתמם. כמו שכבר ציינתי אני מראה בתמונה כל מה שנכתב בצאט מהרגע שמתתי - כלומר קיבלתי את הסיטי באן ועד הרגע שקיבלתי את הגאג, הוא יכול לטעון מה שהוא רוצה. אבל אילו הן ההודעות היחידות שנכתבו. אם יש לו תמונה או רקורד שמראה אחרת שיציג אותו בפניכם. זה פשוט אבסורדי שגם כשיש לי הוכחות אתם לא מתייחסים ברצינות. תראה את התגובה שהיא הגיב כותב. פשוט זלזול מה שהוא כתב, פשוט זלזול. גישה מתנשאת שמביעה אך ורק זלזול.

והנה תמונות שצולמו בדיוק עכשיו 20:51 http://prntscr.com/f0bnj9 פשוט זלזול והתגרות. 

נערך על ידי Shtoota
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

אתה חושב שההוכחות האלו אומרות לנו משהו, באותה מידה הם יכולות להיות גם חלק קטן מאוד מהשיחה שקרתה שם כי לפי דברי האדמין אתה אמרת תדברים כמו "יש לך עוד משהו להגיד לפני התלונה", ושאלת כמה פעמים על מה הסיטיבאן בשרת אחרי שהוא אמר לך פעמיים במיקרופון בדיוק את הסיבה. 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
(נערך)
לפני 5 דקות Forrest Gump אמר:

אתה חושב שההוכחות האלו אומרות לנו משהו, באותה מידה הם יכולות להיות גם חלק קטן מאוד מהשיחה שקרתה שם כי לפי דברי האדמין אתה אמרת תדברים כמו "יש לך עוד משהו להגיד לפני התלונה", ושאלת כמה פעמים על מה הסיטיבאן בשרת אחרי שהוא אמר לך פעמיים במיקרופון בדיוק את הסיבה. 

אתה מוזמן להמשיך להגן עליו, אבל דבר אחד אתה כנראה לא מצליח לקלוט. אם יש לך אדמין אביוזר בשרת הוא על אחריותך אדמין שמחלק עונשים סתם הוא על אחריותך והוא הורס את השרת. אז אתה מוזמן לסגור תלונות על סיבות מפגרות שאתם מחפשים עד שאתם מוצאים. כי באותו מידה שצילמתי את זה אם הייתי טיפה מגדיל הייתם רואים שזה בדיוק מהרגע שאיטיאקס מת ועד הרגע שקיבלתי גאג. לי אין סיבה לשקר, ואני לא בא בשביל להוריד אדמינים אבל זה עוד משהוא שכנראה שאתה פשוט לא מסוגל לקלוט, אני מאוד מקווה שמישהו אחר כן. כמו שאמרתי ואני אמשיך להגיד, אני מחכה בקוצר רוח ליום שבו אחד המנהלים יגדיל ראש ויראה את הדברים אחרת. אתם צריכים להגן על האדמינים שלכם, אבל לא אם זה לא מגיע להם. אז מפה לשם אתה כבר שעה כותב פה על שטויות. ובפועל הסיטי באן שלי - לא קוצר ולא ירד. האדמין מתגרה בי בשרת. אבל על הזין שלך מה שלא פוגע בך. אז תמשיך למחוק ולערוך את התגובות שלי. זה לא ישנה דבר, ואני אמשיך ואכתוב את אותו הדבר. עד שבתקווה מישהו פה יבין את הדברים הבסיסיים ביותר. 
אתה יותר ממוזמן לא להגיב. כי כפי שאני רואה את זה אין שום סיבה שתגיב כל עוד אתה בגישה הזאת - פשוט בזבוז זמן.
לא שאכפת לך מהאישור שלי, אבל אתה מוזמן לנעול את האשכול. מי שמעוניין לקרוא ולהסתכל יקרא ויסתכל מי שלא לא. אין לי שום צורך בעוד תגובות מהסוג האלה "בלה בלה וזה" "כי אתה הומו" "תפסיק להרוס את השרת" "לא מבין למה לא הורידו לך את האפשרות לתקשר בשרת" "דוגרי - תעוף"

נערך על ידי Shtoota
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

אף אחד לא עורך לך תגובות, אני מסתיר את התגובות בהם אתה משתמש בשפה לא מתאימה לפורום. 

אני אגן על אדמין שלי כל עוד אני בטוח שהוא צודק, ואני בטוח שהוא צודק. אני אומנם לא מכיר אותך המון זמן, אבל אני מכיר אותך מספיק בשביל לדעת ולראות איך אתה מתנהל בשרת ועל איך שאתה בא לפורום כל כך תמים ולא עושה שום דבר בשרת שמצדיק את הגאג הזה, אני אגיד את זה שוב, ההוכחות שלך לא מספקות אותי בשום דרך.

וכמו שאמרת שנינו מדברים פה על פארש בלי שום תועלת, כי הבאן לא יתקצר וכלום לא יקרה לאדמין שאתה כל כך חושב שטועה. 

המשך ערב טוב

נעול

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות

התחלתי לקרוא, ואני אמשיך לקרוא אחריי שאני אגיב משהו חשוב שיש לי להגיד.

ההוכחות שלך לא שוות כלום, אם היית קורא חוקים היית רואה את החוק הבא:

ציטוט

צילום מסך ישלח במלואו, ללא טשטוש הודעות מסוימות, או חתיכה של ההודעות. או כל עריכה מסוימת.

כל התמונות שלך חתוכות למעלה, מעניין מאוד מה נמצא שם.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...