Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 24 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות שם מגיש התלונה: John - Aviv SteamID: XXXX סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): ctban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jb האדמין שביצע את ההרחקה: $kyline אורך ההרחקה: 30 סיבת ההרחקה: IDK תיאור המקרה: עשיתי משחק שאני מחביא דיגל ואז מישהו מצא אותו מהר והחליטו שאמרתי לו איפה החבאתי את הדיגל מה שלא קרה, אבל אם האדמין הביא לי עונש כנראה שיש לו הוחכה, אז אשמח לראות את ההוכחה שעשיתי פרוטקציות. הוכחות ( במקרה ויש) Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 24 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @Skyline קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 24 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות בוא נדבר דוגרי כולם יודעים ואתה יודע את זה שאתה מביא לאלה פרוטקציות זה לא חדש אתה יכול להמשיך לנסות ולהכחיש את זה אנחנו פה ופשוט נעניש אותך אפילו שאתה מנסה להתחכם, חמוד אנחנו לא צריכים להביא לך רקורד אתה רוצה להתלונן תבוא אלינו עם הוכחות הוכחה שלנו היא העניים שלי ושל אדמין שהיה איתי בשרת ישלך הוכחה או משהו נגד אני ישמח לראות אותה עד אז הסיטי באן ישאר ואל תגיד לי שאנחנו מחפשים אותך על שטעיות אתה היית פה אדמין ואתה יודע טוב מאוד את הנהלים שלנו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 24 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) לפני 22 דקות Dark אמר: בוא נדבר דוגרי כולם יודעים ואתה יודע את זה שאתה מביא לאלה פרוטקציות זה לא חדש אתה יכול להמשיך לנסות ולהכחיש את זה אנחנו פה ופשוט נעניש אותך אפילו שאתה מנסה להתחכם, חמוד אנחנו לא צריכים להביא לך רקורד אתה רוצה להתלונן תבוא אלינו עם הוכחות הוכחה שלנו היא העניים שלי ושל אדמין שהיה איתי בשרת ישלך הוכחה או משהו נגד אני ישמח לראות אותה עד אז הסיטי באן ישאר ואל תגיד לי שאנחנו מחפשים אותך על שטעיות אתה היית פה אדמין ואתה יודע טוב מאוד את הנהלים שלנו יופי של תשובה, איזה בדיוק הוכחות אתה רוצה? אתה אומר שאני כל הזמן מביא לאלה פרוטקציות אז מין הראוי שיהיה לך הוכחות לכך? לא? הסיטיבאן כבר ירד ולא אכפת לי גם אם תאריך ליום, כמו שאתה יכול לקרוא את הכותרת התלונה היא על סקיליין הגבר שהביא לי את הסיטיבאן בלי סיבה. נ.ב לפי מה שזכור לי מהזמן שהייתי בו אדמין אתה לא יכול לתת עונש למישהו שאתה חושד בו, כמו לדוגמא גוסטינג. בקיצור אתה יכול להמשיך להגיד שאני מתחכם, משקר ועושה פרוטקציות. אתה גם יכול להמשיך להגן על האדמין אבל אתה לא מבין שהתלונות האלה זה בשביל לעשות את השרת יותר טוב וחלק מן הדברים שצריך לעשות זה לא להגיד בכל תלונה "טופל" (ולא עושים כלום, כמו שכבר אמרת לי שקרה בעבר) או להגן על האדמין אלא להוריד את אותם בעייתיים. נערך 2017 באפריל 24 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 באפריל 24 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות טוב אני אעשה את זה מאוד ברור, אני מכיר אותך טוב, אתה לא תמים כמו שאתה מציג את עצמך פה, ואני ספציפית יודע לקרוא אנשים ולדעת לפי איך שאתה כותב שאתה מנסה להציג את עצמך כתמים. ולגבי ההוכחה, לפעמים לא צריך הוכחה בשביל דברים כאלה, כי אין מה לעשות, אם בעבר נתת פרוטקציות לאלה ואז אתה עושה משחק כזה והיא הולכת ישר לדיגל אז משהו קורה שם.. אחזור לקטע התמים, אני לא אוהב לאיים ככה אבל כשאתה בא ומנסה להציג את עצמך ככה בשביל לגרום לעונשים לרדת ולהפיל חברי צוות אתה לא ממש משאיר לי ברירה, אני מזהיר אותך, אל תתלונן שוב ותנסה להציג את עצמך כתמים כי אני אנעל את התלונה ואעריך את העונש, התלונות האלו מבזבזות את הזמן של כולנו.. ולגבי התגובה שלך שהתלונות האלו זה בשביל לעשות את השרת יותר טוב, אם תפסיק לעשות בעיות, ואחרים יפסיקו לעשות בעיות השרת יהיה יותר טוב. אל תציג את האדמינים כהבעיה העיקרית, יכול להיות שיש בעיה עם אדמינים מסוימים אבל הבעיה העיקרית היא אנשים שבאים להציק ולהרוס את השרת. יש לך משהו להגיד או שאפשר לנעול? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 24 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) לפני 35 דקות Zpower אמר: טוב אני אעשה את זה מאוד ברור, אני מכיר אותך טוב, אתה לא תמים כמו שאתה מציג את עצמך פה, ואני ספציפית יודע לקרוא אנשים ולדעת לפי איך שאתה כותב שאתה מנסה להציג את עצמך כתמים. ולגבי ההוכחה, לפעמים לא צריך הוכחה בשביל דברים כאלה, כי אין מה לעשות, אם בעבר נתת פרוטקציות לאלה ואז אתה עושה משחק כזה והיא הולכת ישר לדיגל אז משהו קורה שם.. אחזור לקטע התמים, אני לא אוהב לאיים ככה אבל כשאתה בא ומנסה להציג את עצמך ככה בשביל לגרום לעונשים לרדת ולהפיל חברי צוות אתה לא ממש משאיר לי ברירה, אני מזהיר אותך, אל תתלונן שוב ותנסה להציג את עצמך כתמים כי אני אנעל את התלונה ואעריך את העונש, התלונות האלו מבזבזות את הזמן של כולנו.. ולגבי התגובה שלך שהתלונות האלו זה בשביל לעשות את השרת יותר טוב, אם תפסיק לעשות בעיות, ואחרים יפסיקו לעשות בעיות השרת יהיה יותר טוב. אל תציג את האדמינים כהבעיה העיקרית, יכול להיות שיש בעיה עם אדמינים מסוימים אבל הבעיה העיקרית היא אנשים שבאים להציק ולהרוס את השרת. יש לך משהו להגיד או שאפשר לנעול? אני לא משחק אותה מסכן וזה טוב ויפה שאתה מכיר אותי אבל אני חייב להגיד שמעולם לא קיבלתי עונש על נתינת פרוטקציות לאלה וזה נחמד שאתה אומר את זה. ועוד פעם לגבי הקטע של העונשים, אני לא מתלונן על העונש אני מתלונן על האדמין שנתן אותו אתה באמת חושב שלשחק חצי שעה יהרוג אותי? לא. עצם העובדה שהוא בא ונותן עונש בלי שום סיבה עם הטענה "פרוטקציות" זה לא הגיוני. לא קרה מקרה שהבאתי לה פרוטקציות ובאותה מידה מישהו אחר היה יכול למצוא את זה, החבאתי את זה בתאים ואמרתי להם שזה בתאים וזה פשוט היה מזל שהיא הלכה לתא הזה ישר לפני כולם. וזה נחמד שלפי איך שאני רושם החלטת שאני אשם, בדיוק כמו סקיילין. אני לא מבין את התגובה שלך כל כך, אתה רוצה שאפסיק להתלונן? כל תלונה שלי היא תלונה מוצדקת. אז להפסיק? זה יעשה לך טוב על הלב? כי אם כן אני לא רוצה לגרום לך להרגיש חרא פשוט נשאיר את השרת חרא ונסבול ממה שיש. נ.ב תאמין לי שילדים עושים בעיות בגלל האדמינים, אתה אולי לא משחק ולא מבין כמה האדמינים מחפשים שחקנים זה כאילו הם מקבלים כסף על כל עונש שהם עושים. נערך 2017 באפריל 24 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2017 באפריל 24 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לפני כעת Bumps אמר: אני לא משחק אותה מסכן וזה טוב ויפה שאתה מכיר אותי אבל אני חייב להגיד שמעולם לא קיבלתי עונש על נתינת פרוטקציות לאלה וזה נחמד שאתה אומר את זה. ועוד פעם לגבי הקטע של העונשים, אני לא מתלונן על העונש אני מתלונן על האדמין שנתן אותו אתה באמת חושב שלשחק חצי שעה יהרוג אותי? לא. עצם העובדה שהוא בא ונותן עונש בלי שום סיבה עם הטענה "פרוטקציות" זה לא הגיוני. לא קרה מקרה שהבאתי לה פרוטקציות ובאותה מידה מישהו אחר היה יכול למצוא את זה, החבאתי את זה בתאים ואמרתי להם שזה בתאים וזה פשוט היה מזל שהיא הלכה לתא הזה ישר לפני כולם. וזה נחמד שלפי איך שאני רושם החלטת שאני אשם, בדיוק כמו סקיילין. אני לא מבין את התגובה שלך כל כך, אתה רוצה שאפסיק להתלונן? כל תלונה שלי היא תלונה מוצדקת. אז להפסיק? זה יעשה לך טוב על הלב? כי אם כן אני לא רוצה לגרום לך להרגיש חרא פשוט נשאיר את השרת חרא ונסבול ממה שיש. אני לא רוצה שתפסיק להתלונן אני רוצה שתבוא ותציג את המקרה כמו שהוא. אתה מציג לי שליש מקרה ומשחק את עצמך תמים. אני בתור אחד שלא היה שם לא מסוגל להבין מה אתה רוצה. אם היית כותב את כל הסיפור אולי התלונה הייתה נראית אחרת. ושוב אני אומר, זה מה שאמרו לי, שאתה קבוע עושה לה פרוטקציות ופירטו.. זה לא משנה שלא קיבלת עונשים על הפרוטקציות האלו, אם זה קרה זה קרה ולא משנה אם נענשת או לא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 24 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) לפני 23 דקות Zpower אמר: אני לא רוצה שתפסיק להתלונן אני רוצה שתבוא ותציג את המקרה כמו שהוא. אתה מציג לי שליש מקרה ומשחק את עצמך תמים. אני בתור אחד שלא היה שם לא מסוגל להבין מה אתה רוצה. אם היית כותב את כל הסיפור אולי התלונה הייתה נראית אחרת. ושוב אני אומר, זה מה שאמרו לי, שאתה קבוע עושה לה פרוטקציות ופירטו.. זה לא משנה שלא קיבלת עונשים על הפרוטקציות האלו, אם זה קרה זה קרה ולא משנה אם נענשת או לא. אבל אני אומר לך שלא קיבלתי עונשים בגלל שלא קרה שום מקרה של פרוטקציות. איך בדיוק הצגתי שליש מקרה? אשמח שתגיד לי מה לא הבנת בסיפור לפני שהסבירו לך שאני אדע להבא. נערך 2017 באפריל 24 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו