WackThat 311 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 22 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות כמה משתמשי סטים יש לכם עם CSGO? לי היה שתיים אבל הבאתי אחד לחבר אז יש לי עכשיו אחד. דיון מהנה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Speen' 73 פורסם 2017 באפריל 22 Speen' YourGame Beginner איתי 73 117 הודעות היה לי בערך חמש.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
trippY_CSGO 4 פורסם 2017 באפריל 22 trippY_CSGO חדש/ה ב־YourGame טל 4 46 הודעות 12... העלתי את כולם חוץ מאחד ל LE-LEM ומכרתי.. כסף קל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 באפריל 22 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות 2 (לי היה שחקן בסטים ולאח שלי היה שחקן) בהתחלה הייתי בחשבון של אח שלי אז הוא החליט שהוא נותן לי את החשבון שלו אז שיחקתי בקונטר שמה אז אח שלי נכנס לשחקן שלי - וקנה קונטר לאחר חודש בערך משם שיחקתי לו בשחקן (שהוא שלי) והגעתי ל10 ניצחונות וקיבלתי רמה שבחיים לא הייתי בה אז אמרתי לאחר שלי שיקח את השחקן שלו בחזרה ושאני אחזור לשחקן שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 באפריל 22 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות 4 ובכולם אני לא משתמש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 באפריל 22 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות 4 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באפריל 22 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות 1 לא צריך יותר אני לא משתמש בהאקים להבדיל מכולם שאם יקבלו vac ban יש להם עוד משתמש לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZoXxSayy 33 פורסם 2017 באפריל 22 ZoXxSayy YourGame Advanced שקד 33 157 הודעות Just 1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו