עבור לתוכן

תלונה על Mister

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: John - Aviv

SteamID: 

STEAM_1:0:169543088

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): ban

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jb

האדמין שביצע את ההרחקה: mister

אורך ההרחקה: 1hr

סיבת ההרחקה: "gizan"

תיאור המקרה: טוב אז אחרי בירור קטן עם האדמין הוא טוען שקראתי לאחד השחקנים "כושי" מה שלא קרה. אני אשמח לדעת איפה ההיגיון פה ואני אשמח שהאדמין ילך לבדיקת שמיעה. 

http://prntscr.com/ezbrut 

אני לא מבין למה אני צריך להיות ברקורד 24/7 כדי להוכיח את חפותי, אין לי יותר מדי מה לעשות עם אדמין שמחליט שהוא שונא אותי וממציא דברים שאני אומר. 

הוכחות ( במקרה ויש) XXX

הערות : ניסיתי לפנות ל Forrest אבל הוא לא ענה אז החלטתי להתלונן.

נערך על ידי Bumps
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 8
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

פנית אליי בטימספיק, עניתי לך שהוא טוען שקראת לאחד השחקנים כושי, למה סתם להגיד שלא עניתי בשביל להוציא אותי לא בסדר?

לנושא - אתה מכיר את הנוהל, ואתה יודע איך עובדים הדברים בשרת. האדמין שמע אותך קורא לשחקן כושי והביא לך באן, ואתה יודע שכשאתה מתלונן אתה צריך הוכחות. אני סומך על האדמינים פה במאה אחוז.

נ.ב, אם אתה משתמש בכרטיס גרפי של Nvidia אתה יכול להפעיל את ה-Instant replay שמשאירים דולק תמיד וזה מצלם את החמש דקות האחרונות שקרו. מצטער שזה צריך להגיע למצב כזה, הלוואי וזה לא היה ככה אבל כמו שאמרתי אני סומך פה על האדמינים במאה אחוז.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
(נערך)
לפני 1 שעה Forrest Gump אמר:

פנית אליי בטימספיק, עניתי לך שהוא טוען שקראת לאחד השחקנים כושי, למה סתם להגיד שלא עניתי בשביל להוציא אותי לא בסדר?

לנושא - אתה מכיר את הנוהל, ואתה יודע איך עובדים הדברים בשרת. האדמין שמע אותך קורא לשחקן כושי והביא לך באן, ואתה יודע שכשאתה מתלונן אתה צריך הוכחות. אני סומך על האדמינים פה במאה אחוז.

נ.ב, אם אתה משתמש בכרטיס גרפי של Nvidia אתה יכול להפעיל את ה-Instant replay שמשאירים דולק תמיד וזה מצלם את החמש דקות האחרונות שקרו. מצטער שזה צריך להגיע למצב כזה, הלוואי וזה לא היה ככה אבל כמו שאמרתי אני סומך פה על האדמינים במאה אחוז.

את האמת ששמרתי את ה 5 דקות האחרונות אבל אין לי שמץ איך אני מעלה את זה 

דרך אגב לא ניסיתי להוציא אותך לא בסדר אבל אם תשים לב האשכול נפתח לפני שענית לי.

נערך על ידי Bumps
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
(נערך)
לפני 2 שעות Forrest Gump אמר:

אז אחרי שבדקתי וניסיתי להעלות זה מגיע לפה http://prntscr.com/ezd064 ומפה לא מתקדם לכלום.

צפיתי ברקורד ומה שאמרתי היה קושי ובכלל בהקשר אחר, הוא הביא למישהו גאג אז אמרתי שהוא לא חייב לתת גאג שיש 5 ילדים בשרת ומישהו מקלל, הוא אמר שהוא חייב אז אמרתי "איזה קושי" ועל זה קיבלתי באן.

אשמח שתעזור לי מחר להעלות את הרקורד.

נערך על ידי Bumps
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

אתה באמצע העלאה כרגע לפי התמונה, ככה זה דרך שאדופליי זה על 0% המון זמן ואז מתחיל לעלות מהר. תחכה עם זה, אל תבטל את העלאה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
לפני 1 שעה Forrest Gump אמר:

אתה באמצע העלאה כרגע לפי התמונה, ככה זה דרך שאדופליי זה על 0% המון זמן ואז מתחיל לעלות מהר. תחכה עם זה, אל תבטל את העלאה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

אז מה הייתה הכוונה שלך? קושי מהמילה קשה? איך בדיוק זה נכנס פה להקשר?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
(נערך)
לפני 32 דקות Forrest Gump אמר:

אז מה הייתה הכוונה שלך? קושי מהמילה קשה? איך בדיוק זה נכנס פה להקשר?

איך? אולי העובדה שהוא נתן למישהו שקילל אותי בצחוק גאג בשתיים בלילה כשהיו 5 ילדים בשרת, זה קושי. לא יודע אולי גם אתה חושב שיותר מתאים בהקשר הזה "כושי"? הגיוני לא? הוא נתן לחבר שלי גאג אז אני אקרא לו כושי.

נערך על ידי Bumps
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות
לפני 1 דקה Bumps אמר:

איך? אולי העובדה שהוא נתן למישהו שקילל אותי בצחוק גאג בשתיים בלילה כשהיו 5 ילדים בשרת, זה קושי. לא יודע אולי גם אתה חושב שיותר מתאים בהקשר הזה "כושי"? הגיוני לא? הוא נתן לחבר שלי גאג אז אני אקרא לו כושי.

סבבה, אז האדמין טעה ולא שם לב להקשר והיה צריך להיות יותר מודע.

אדבר איתו על זה.

נעול

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...