בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 21 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות די נו מה אתם ילדים? השרת נועד בשביל לכייף לא בשביל לנסות להוריד את השני... השרת נועד לשחק ולהכיר שחקנים חדשים ואני אומר לך את האמת אני הכרתי כמה מדהימים... אני לא מבין למה על כל שטות צריך לחפש את השני... אז עשו עליך פריקיל, אתה באמת עכשיו תיקח חצי שעה או שעה כדי להעלות את הסרטון ליוטיוב ובשביל מה? בשביל שהוא יקבל סיטי באן מסכן לחצי שעה? אני לא מבין איפה התועלת שלך מכל העניין... מילא היה לך תועלת, מילא זה היה עוזר לך... אבל זה לא עזרה אני מצטער לאמר... זה לנסות להפיל אדמינים ושחקנים... הוא קילל אותך? תדבר איתו בפרטי על זה... אני לא מבין למה כל שחקן שני פותח תלונה על משהו שהשני עשה... זה כבר נהיה מגעיל... אין לי שבועיים מחשב אבל אני מסתכל מהצד בפורום וזה כבר פשוט מגעיל איך מחפשים שחקנים רק כדי להפיל אותם ולגרום להם רע... אנשים כבר לא עושים את זה כדי לגרום לשרת להפוך למקום יותר טוב ויותר כיף... הם עושים את הדברים האלה בשביל לגרום לילדים לקבל את המיוט ל15 דקות ובשביל לגרום להם מספיק סבל כדי שיפרשו מהקהילה... אני ממש מצטער אבל כשמסתכלים מהצד זה פשוט עצוב... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 21 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 6 דקות Binkeys אמר: די נו מה אתם ילדים? השרת נועד בשביל לכייף לא בשביל לנסות להוריד את השני... השרת נועד לשחק ולהכיר שחקנים חדשים ואני אומר לך את האמת אני הכרתי כמה מדהימים... אני לא מבין למה על כל שטות צריך לחפש את השני... אז עשו עליך פריקיל, אתה באמת עכשיו תיקח חצי שעה או שעה כדי להעלות את הסרטון ליוטיוב ובשביל מה? בשביל שהוא יקבל סיטי באן מסכן לחצי שעה? אני לא מבין איפה התועלת שלך מכל העניין... מילא היה לך תועלת, מילא זה היה עוזר לך... אבל זה לא עזרה אני מצטער לאמר... זה לנסות להפיל אדמינים ושחקנים... הוא קילל אותך? תדבר איתו בפרטי על זה... אני לא מבין למה כל שחקן שני פותח תלונה על משהו שהשני עשה... זה כבר נהיה מגעיל... אין לי שבועיים מחשב אבל אני מסתכל מהצד בפורום וזה כבר פשוט מגעיל איך מחפשים שחקנים רק כדי להפיל אותם ולגרום להם רע... אנשים כבר לא עושים את זה כדי לגרום לשרת להפוך למקום יותר טוב ויותר כיף... הם עושים את הדברים האלה בשביל לגרום לילדים לקבל את המיוט ל15 דקות ובשביל לגרום להם מספיק סבל כדי שיפרשו מהקהילה... אני ממש מצטער אבל כשמסתכלים מהצד זה פשוט עצוב... לא יודע אם אתה שם לב אבל הוא עושה את זה בשביל לשפר את השרת, כי אכפת לו מהשרת. לא מצדיק אף אחד מהצדדים, אבל אל תגידו סתם דברים, אם הוא מתאמץ וכל פעם מעלה סרטונים זה לא כי משעמם לו, זה כי אכפת לו. וחבל שאתה נגרר אחרי אחרים ולא תופס דעה משלך. אנשים אחרים כבר כתבו את מה שכתבת לא צריך לחזק. לא שאני לא מסכים, פשוט לא צריך לחזור על מה שאחרים אומרים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 21 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות יש פה יותר מדי תגובות ספאם מי שלא קשור לתלונה לא להגיב יש עוד משהו שאתה רוצה להוסיף או לנעול? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.