Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: שחר SteamID: STEAM_1:0:171335183 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: שלו/יניב/אורן/עילי קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין :( תאריך המקרה: 20.4.2017 תיאור המקרה:היה HNS היה דקה 10:00 יניב נכנס לסיטי להגיד לי לא לעכב ורשמתי לכול הטרור שאני בקייזי כבר מדקה 18:30 הם בחרו לא לחכות ולשבת 10 דקות מחוץ לפורטל בשביל מה יש לכם גישות אדמינים? דיי סתם להגיד טרור קאמפר סליי ולא להביא סליי... הוכחות תומכות: הערות: האדמינים מפחדים לעשות סליי!!!!!! עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ETX 31 פורסם 2017 באפריל 20 ETX YourGame Advanced אורן 31 171 הודעות שמע שחר,לפעמים שאני מדבר במיק שומעים את הנשימה שלי מאוד חזר ואני אומר תתלונן על זה.(תכתוב ETX נושם במיק שהוא מת וזה אביוזים) הרי זה מה שאתה עושה ,על כל דבר קטנטן אתה ישר מצלם ומתלונן פה . תנסה אולי ליהנות מהשרת ולא להוריד כל אדמין שני שיש לנו פה אה?אני מבטיח לך שאם יהיה 0 אדמינים לא יהיה כיף לשחק בשרת .(אדמינים ≠ רובוטים) לנושא חלק מהשחקנים הלכו לקחת נשק וחלק אנחנו בעצמנו רבים איתם להיכנס לשם. ETX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 4 דקות ETX אמר: שמע שחר,לפעמים שאני מדבר במיק שומעים את הנשימה שלי מאוד חזר ואני אומר תתלונן על זה.(תכתוב ETX נושם במיק שהוא מת וזה אביוזים) הרי זה מה שאתה עושה ,על כל דבר קטנטן אתה ישר מצלם ומתלונן פה . תנסה אולי ליהנות מהשרת ולא להוריד כל אדמין שני שיש לנו פה אה?אני מבטיח לך שאם יהיה 0 אדמינים לא יהיה כיף לשחק בשרת .(אדמינים ≠ רובוטים) לנושא חלק מהשחקנים הלכו לקחת נשק וחלק אנחנו בעצמנו רבים איתם להיכנס לשם. אתה לא צריך לריב איתם אתה אדמין... ותאמת יותר כיף שאין אדמינים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ETX 31 פורסם 2017 באפריל 20 ETX YourGame Advanced אורן 31 171 הודעות לפני כעת shahar3690 אמר: אתה לא צריך לריב איתם אתה אדמין... ותאמת יותר כיף שאין אדמינים וואלה צודק, בוא נוריד את כל האדמינים ונראה איך זה הולך . נראה אם יהיה יותר טוב או יותר רע . עוד פעם אני מזכיר לך שאדמינים הם לא רובוטים ובטח שלא עובדים בשבילך ולא בשביל אף אחד. אנחנו פה בגלל שאנחנו אוהבים את המשחק והקהילה.שאנחנו נכנסים לשרת זה נטו בשביל ליהנות ממנו.(אם לא היינו נהנים ממנו לא היינו אדמינים) בכל זאת כל פעם שיש דבר כזה אתה יכול ישר לשלוח לי הודעה בפרטי ולהגיד בשפה יפה שאני לא שם לב משהו שקורה בשרת ואני מבטיח לך שבאותה השנייה אטפל בזה. סגור? ETX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 באפריל 20 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני 6 דקות shahar3690 אמר: אתה לא צריך לריב איתם אתה אדמין... ותאמת יותר כיף שאין אדמינים אם יותר כיף שאין אדמינים למה אתה שולח רקורד כל פעם שאין אדמינים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת Nah אמר: אם יותר כיף שאין אדמינים למה אתה שולח רקורד כל פעם שאין אדמינים? אני שולח ראקורד על כאלו שמקללים אותי/עושים FK עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 באפריל 20 Nah מורחקים 294 548 הודעות זה מה שקורה שאין אדמינים, ואתה אומר שיותר כיף שאין אדמינים. אתה סותר את עצמך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 20 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות @Forrest Gump @Dark @MoriAss קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 20 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אממ, אני מפספס משהו? כי אני לא רואה כלום ברקורד חוץ ממוזיקה, אפילו הטיימר מוסתר על ידי ה-Bandicam. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 20 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני ישלח ראקורד חדש עוד כמה דקות עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 20 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות הייתי איתך בסיטי איך אני אמור לדעת שהם שם :p קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 20 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות לפני 3 שעות shahar3690 אמר: אתה לא צריך לריב איתם אתה אדמין... ותאמת יותר כיף שאין אדמינים זה בידיוק הבעיה אתה מתלונן על מה שעושים לך במקום להסתכל על מה אתה עושה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 20 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אז תן לי להבין? אתה מצפה שאני יעניש את האדמינים בגלל שהם לא נתנו סלי בhns?! אתה קורא את מה שאתה רושם? זה בחירה של האדמין כמה פעמים להגיד לפני שהוא עושה סליי לא שלך במקום להתלונן על כל דבר אני מציע לך פעם אחת לפנות אלי בפרטי ולהגיד לי מאשר ישר ללכת ולפתוח על שטויות כאלה תלונות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 21 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות בלו קאט אני נורא מצטער שאנחנו לא מביאים סלאי לכול הטרור וזהו ועל זה שהאדמינים מדברים שתי מילים על דברים שלא קשורים לאדמין שהם מתים וזה שאנחנו נושמים או צועקים במיק או עושים קצת צחוקים בשרת כמוכם אז תפסיק להשוואת אדמין אל משהו אחר ולפתוח על כול דבר שאדמין עושה בכול זאת גם אדמינים הם בני אדם וקודם כול שחקנים אז חלאס לחפש על מה לתפוס את האדמינים על דברים קטנים למה אתה זה שיוצא פה מוזר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 באפריל 21 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 6 דקות Dark אמר: בלו קאט אני נורא מצטער שאנחנו לא מביאים סלאי לכול הטרור וזהו ועל זה שהאדמינים מדברים שתי מילים על דברים שלא קשורים לאדמין שהם מתים וזה שאנחנו נושמים או צועקים במיק או עושים קצת צחוקים בשרת כמוכם אז תפסיק להשוואת אדמין אל משהו אחר ולפתוח על כול דבר שאדמין עושה בכול זאת גם אדמינים הם בני אדם וקודם כול שחקנים אז חלאס לחפש על מה לתפוס את האדמינים על דברים קטנים למה אתה זה שיוצא פה מוזר ביום שאדמינים יפסיקו להתנהג כמו שוטרים שמחפשים גם השחקנים יפסיקו, יחס גורר יחס אחי. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.