Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 19 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות מורי אז שחקן לא בעיית שמקבל 6 עונשים ביום אחד ואני מקבל 4 אנשים ב4 ימים אז אני הבעיית פה? והחלק העצוב שאני צודק אתה נוהל את האשכול כמו כול אדמין רגיל מקווה שאת החלק שלי אתה מבין אפשר לסגור מורי @MoriAss עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 19 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 1 דקה shahar3690 אמר: מורי אז שחקן לא בעיית שמקבל 6 עונשים ביום אחד ואני מקבל 4 אנשים ב4 ימים אז אני הבעיית פה? והחלק העצוב שאני צודק אתה נוהל את האשכול כמו כול אדמין רגיל מקווה שאת החלק שלי אתה מבין אפשר לסגור מורי @MoriAss תראה לי שחקן לא בעייתי שמקבל 6 עונשים ביום מצדי שחקן בעייתי זה שחקן שמקבל בסביבות ה2-3 עונשים ביום אתה מקבל 4 עונשים ביום אז כן זה בעייתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 19 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אם אתה רוצה להמשיך את השיחה הזאת פנה אלי בפרטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.