OsherB 7 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 19 OsherB YourGame Beginner Osher 7 100 הודעות שם מגיש ההצעה: אושר תאריך הגשת ההצעה: 19/אפ' הצעה לשרת: פאן|סי אס גו פירוט על ההצעה: Ktop,טבלה של האנשים המובילים ביותר בהריגות עם סכין,הטבלה מאפשרת לך לעלות למקומות הראשונים ולהתחרות עם שאר השרת מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: ההצעה תביא גם לשרת הפאן תחרותיות ותעצים את ההנאה קישור לפלאגין (במידה ויש): אין לי,אני די בטוח שיש למתכנת משום שיש את הפלאגין בשרת הג'ייל הערות: הפלאגין קיים בשרת הג'ייל ואני יותר מאשמח אם יצרפו אותו גם אל הפאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2017 באפריל 20 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות אני בעד להוסיף את זה @Quack_-_Quack מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OsherB 7 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 20 OsherB YourGame Beginner Osher 7 100 הודעות (נערך) לפני 14 דקות PACMAN אמר: אני בעד להוסיף את זה @Quack_-_Quack נערך 2017 באפריל 20 על ידי OsherB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quack_-_Quack 36 פורסם 2017 באפריל 20 Quack_-_Quack YourGame Beginner רועי 36 132 הודעות גם אני בעד אני אדבר עם המתכנת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 באפריל 20 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות הפלאגין עובד רק לטרור כלומר סיטי לא מקבלים נקודות בקיטופ.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OsherB 7 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 20 OsherB YourGame Beginner Osher 7 100 הודעות אשמח אם תודיעו באשכול ברגע שהפלאגים יתווסף לשרת . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OsherB 7 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 20 OsherB YourGame Beginner Osher 7 100 הודעות לפני 4 שעות doron אמר: הפלאגין עובד רק לטרור כלומר סיטי לא מקבלים נקודות בקיטופ.. בקהילה שהייתה קיימת לפני שנה וחצי בערך היה להם פלאגין שעובד לשתי הקבוצות,לדעתי גם Senor ידע לעשות זאת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2017 באפריל 20 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות נוסף מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו