Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 18 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: אביב - John SteamID: STEAM_1:0:169543088 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jb האדמין שביצע את ההרחקה: D4RK אורך ההרחקה: no idea סיבת ההרחקה: no idea תיאור המקרה: קיבלתי גאג עשיתי retry לשרת ואז הייתי בבאן הוכחות ( במקרה ויש) XXX נערך 2017 באפריל 18 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 18 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות כמו שאמרתי לך בפרטי, עושה פרוטקציות למי שאוהב והורס את חווית המשחק למי שהוא שונא. - @Forrest Gump @NadavOhana Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 18 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות בוא נתחיל מזה שכשנכנסת לשרת שאלת אם הבעיה של הסורסבאן עדיין קיימת, רק נניח את זה פה. קיבלת גאג על העלבה, ברגע שקיבלת גאג עשית Retry וחזרת לשרת, בואו נעשה אחד ועוד אחד.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 18 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) שלא תגיד שאני מנצל את זה, תראה את התאריך. אין לך זכות אפילו להגיד שניצלתי באג אם לא הספקתי להכנס ולרשום הודעה כדי שזה יחשב "ניצול באגים". אני אמשיך להתלונן עליו עד שהאדמין יבין שאסור לו לעשות את מה שהוא עושה, הוא מחפש ילדים שהוא שונא כדי לתת להם עונשים, ואת אלה שהוא אוהב הוא פשוט מעלה לאדמין/נותן פרוטקציות. נערך 2017 באפריל 18 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 18 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות עשית ריטרי מה שמוריד לך את הגאג = ניצלת באג. זה לא משנה אם כתבת בצ'אט או לא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 18 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) לפני 21 דקות Forrest Gump אמר: עשית ריטרי מה שמוריד לך את הגאג = ניצלת באג. זה לא משנה אם כתבת בצ'אט או לא. עזוב אני מדבר לקיר, בוא נגיד שהייתי הולך באותו רגע שקיבלתי גאג וחוזר לאחר 10 דקות ולא הייתי רושם הודעה בצאט, עדיין הייתי מקבל באן? תמשיך להגן עליו במקום להודות בטעות. בכל מקרה אי אפשר לדבר איתך אז אפשר לדעת לכמה זמן הבאן? נערך 2017 באפריל 18 על ידי Bumps Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 18 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות טופל בפרטי נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.