1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 16 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות לפני 1 שעה shahar3690 אמר: זה ממש קל עובדה שזה קורה פעם ב ויהיו לזה חוקים לדוגמה מה שדרגון בורן רשם זה יכול יעיל במיוחד ואני לא מבין איך ההצעה הזאת תהיה לרעה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2017 באפריל 16 Nah מורחקים 294 548 הודעות הסיטי יתנו לו לנצח אם הם חברים שלו והוא יעשה אלארים מגעילים כמו חוקי בוט בשער/חוקי אופק שרעבי וזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים, פשוט לא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 16 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות לפני כעת Nah אמר: הסיטי יתנו לו לנצח אם הם חברים שלו והוא יעשה אלארים מגעילים כמו חוקי בוט בשער/חוקי אופק שרעבי וזה הדבר האחרון שאנחנו צריכים, פשוט לא. אמתי שיהיו לזה חוקים וימצאו לזה פיתרון ופרוטקציות זה די באן.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 16 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אני רוצה להשאיר את השרת כמו שהוא פשוט וכיף אין סיבה להוסיף את כל השטויות האלה כי זה פשוט מיותר גם כמו שאמרו מה נעשה כשיש סיטי אחד? זה גם יגרור חוקים נוספים ובלאגן נוסף אז העמדה שלי זה נגד וכרגע זה לא יתווסף אתם יכלים בינתיים להמשיך את הסקר כדי שנראה עוד כמה דעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 באפריל 16 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני 25 דקות MoriAss אמר: אני רוצה להשאיר את השרת כמו שהוא פשוט וכיף אין סיבה להוסיף את כל השטויות האלה כי זה פשוט מיותר גם כמו שאמרו מה נעשה כשיש סיטי אחד? זה גם יגרור חוקים נוספים ובלאגן נוסף אז העמדה שלי זה נגד וכרגע זה לא יתווסף אתם יכלים בינתיים להמשיך את הסקר כדי שנראה עוד כמה דעות בגלל זה הוא אומר שזה יתקיים רק באלארים מסוימים ורק במקרה ויהיו 4 סיטי ומעלה נגדו ושיהיה אפשר לקבל VIP על נצחון האלאר רק אחרי שלושה אלארים לאותו הבן אדם...זה די פשוט ולא משהו שאמור לעשות בעיות Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו