1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 15 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות שם מגיש ההצעה: kyuubi תאריך הגשת ההצעה: 16/4/2017 הצעה לשרת: (שם השרת) jail פירוט על ההצעה: לתת vip במידה והטרור הורג את כל הסיטי באלאר מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני פשוט חושב שזה כיפי וזה מועיל לשרת והיה את זה גם ב1.6 וזה יתן יותר מוטיבציה לנצח קישור לפלאגין (במידה ויש):לא צריך הערות: cs 1.6 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quack_-_Quack 36 פורסם 2017 באפריל 15 Quack_-_Quack YourGame Beginner רועי 36 132 הודעות עשיתי כן אבל עם יש רק סיטי אחד חיי זה יהיה vip ez קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באפריל 15 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות קיובי פה זה לא 1.6 זה CSGO וזה לא היה כיף ויעשו דברים שירצו לנצח והאלו שטובים באלארים יקבלו VIP 4 ראנדים רצוף חוק לא טוב לתת דוגמה ? דורון וציאמפי הוא מנצח כול אחד בזה אז להביא לו תמיד 5 VIP? עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2017 באפריל 15 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות לפני 36 דקות shahar3690 אמר: קיובי פה זה לא 1.6 זה CSGO וזה לא היה כיף ויעשו דברים שירצו לנצח והאלו שטובים באלארים יקבלו VIP 4 ראנדים רצוף חוק לא טוב לתת דוגמה ? דורון וציאמפי הוא מנצח כול אחד בזה אז להביא לו תמיד 5 VIP? אפשר לעשות שהחוק יהיה חייב להשתמש באלרים שונים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 באפריל 15 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 1 דקה ofek.sharabi אמר: אפשר לעשות שהחוק יהיה חייב להשתמש באלרים שונים או שפשוט החוק יהיה כזה שרק פעם אחת אם שחקן יהרוג את כל ה CT יקבל VIP במידה ויש לפחות שלושה או הרבעה ב CT לפחות וגם אחרי במידה וניצח וקיבל VIP הוא לא יקבל שוב בניצחון הבא כלומר שרק אחרי שלושה סיבובים אותו שחקן יוכל לזכות בVIP שוב זה לפי דעתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 15 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות רוב הזמן הסיטי לא מדיעים לאלאר ובמפות סיטי מה הבעיה שיהיה מלא ןי אי פי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באפריל 16 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 34 דקות kyuubi2 אמר: רוב הזמן הסיטי לא מדיעים לאלאר ובמפות סיטי מה הבעיה שיהיה מלא ןי אי פי? בוא אני יסביר לך אתה בתור אדמין אמור להבין מלא VIP עיכוב ראנד לפחות עד 10:00 20 אנשים שמתים ועצבנים על הסיטי שמעכבים ואחר כך אלאר שהוא עושה ואז הוא יקבל גם VIP אם הוא ניצח? ואם אין אדמין יכול הראנד להגיע ל 05:00 בלי שום בעיה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2017 באפריל 16 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות לפני 39 דקות shahar3690 אמר: בוא אני יסביר לך אתה בתור אדמין אמור להבין מלא VIP עיכוב ראנד לפחות עד 10:00 20 אנשים שמתים ועצבנים על הסיטי שמעכבים ואחר כך אלאר שהוא עושה ואז הוא יקבל גם VIP אם הוא ניצח? ואם אין אדמין יכול הראנד להגיע ל 05:00 בלי שום בעיה צודק גם אבל עדיין זה יכול לתת חווית משחק כיפית יותר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באפריל 16 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת ofek.sharabi אמר: צודק גם אבל עדיין זה יכול לתת חווית משחק כיפית יותר אופק אני יתן לך דוגמה סבבה? מפת סיטי מישהו תא נשק הרגו אותו הוא מת בדקה 19:50 כולם בבידוד שיחקו עם כול הטרור ויש גם VIP זה לוקח זמן ומי שמרד משעמם לו באמת הוא צריך לחכות 15 דקות בשביל להיות בחיים? תמיד עם VIP עושים משחקים יותר מעכבים עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2017 באפריל 16 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות לפני 15 דקות shahar3690 אמר: אופק אני יתן לך דוגמה סבבה? מפת סיטי מישהו תא נשק הרגו אותו הוא מת בדקה 19:50 כולם בבידוד שיחקו עם כול הטרור ויש גם VIP זה לוקח זמן ומי שמרד משעמם לו באמת הוא צריך לחכות 15 דקות בשביל להיות בחיים? תמיד עם VIP עושים משחקים יותר מעכבים בסדר צודק אבל אני בטוח שההנהלה תמצא לזה תשובה או משהו כזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 16 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות אולי החוק הזה יתממש רק כשאדמין בשרת? ואולי יהיו לזה חוקים מיוחדים אפשר להתמודד עם זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 16 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות ובלוקט לנצח את כל הסיטי באלאר זה די נדיר וקשה אתה מציג את זה בצורה שתוך שניה מקבלים וי אי פי ובמקרה מישהו מחליט לעכב בכוונה? רקורד התשובה. ואם אפשר מי שעושה לא שיסביר גם למה? תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2017 באפריל 16 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 8 שעות shahar3690 אמר: קיובי פה זה לא 1.6 זה CSGO וזה לא היה כיף ויעשו דברים שירצו לנצח והאלו שטובים באלארים יקבלו VIP 4 ראנדים רצוף חוק לא טוב לתת דוגמה ? דורון וציאמפי הוא מנצח כול אחד בזה אז להביא לו תמיד 5 VIP? אני קצתלא משחק בזמן האחרון אז אני דיי חלוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 פורסם 2017 באפריל 16 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות לפני 3 דקות doron אמר: אני קצתלא משחק בזמן האחרון אז אני דיי חלוד אתה תמיד תנצח את כולם בצימפי זה לא פייר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באפריל 16 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 8 שעות kyuubi2 אמר: ובלוקט לנצח את כל הסיטי באלאר זה די נדיר וקשה אתה מציג את זה בצורה שתוך שניה מקבלים וי אי פי ובמקרה מישהו מחליט לעכב בכוונה? רקורד התשובה. ואם אפשר מי שעושה לא שיסביר גם למה? תודה זה ממש קל עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו