בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 15 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות כותרת ^^ דיון מהנה ;) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באפריל 15 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות אם אני לא טועה היה פעם ונסגר לא חושב אבל תמיד אפשר לתת הזדמנות נוספת לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 באפריל 15 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות היה לפני חודשיים שהיה רעיון שלי הוא בכלל לא היה פעיל אבל בכל זאת עשיתי בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 באפריל 15 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות פורום פיפא נפתח ונסגר מאז שיורגיים הוקמה, היו תקופות שכן הייתה פעילות והיו תקופות שבכלל לא הייתה פעילות. נכון לעכשיו אני לא מוצא סיבה לפתוח, במידה ותרצה לדבר על פיפא תוכל לדבר על זה בפורום משחקים - כללי. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 15 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות המשתמש Haim אמר: פורום פיפא נפתח ונסגר מאז שיורגיים הוקמה, היו תקופות שכן הייתה פעילות והיו תקופות שבכלל לא הייתה פעילות. נכון לעכשיו אני לא מוצא סיבה לפתוח, במידה ותרצה לדבר על פיפא תוכל לדבר על זה בפורום משחקים - כללי. תודה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nizan 0 פורסם 2017 באפריל 15 Nizan חדש/ה ב־YourGame ניצן 0 2 הודעות כדאי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו