seasko 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 15 seasko חדש/ה ב־YourGame דוד 0 4 הודעות שם מגיש התלונה: seasko SteamID: STEAM_0:0:47722377 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: רייטיקס האדמין שביצע את ההרחקה: לא יודע נראה לי קוראים לו bugs אורך ההרחקה: לא יודע סיבת ההרחקה: לא רשום מה הסיבה תיאור המקרה: אני וחבר לא הרגנו אחד את השני בצחוק רואנד אחד והוט אפילו לא הזעיר ונתן באן ישר ולא רשם סיבה ולא כלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 15 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות נו באמת, אתה וחבר שלכם באים ועושים טרולים בשרת שחלק מהאנשים באים להתאמן ולשחק רציני וזה חלק מהמטרה של השרת. באתם בכוונה של לעשות טרול, ועיכבתם לאחרים את המשחק. אין צורך לאזהרה לדבר כזה, אל תנסה לצאת תמים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BugMS 20 פורסם 2017 באפריל 15 BugMS YourGame Advanced 20 151 הודעות רק לציין כמה דברים דבר ראשון: רשמתי סיבה דבר שני: אני לא חייב לתת אזהרה דבר שלישי : למה אתה חושב שאתה יכול להגיד גם לכולם לא להרוג אותו דבר רביעי : זה היה לזמן קצר 30 דקות דבר חמישי : אתה אומר בעצמך שאתה עשית טרול "לא להרוג את מי שנגדך שזה חבר שלך" מנהל שרת הRetakes קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו