Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 15 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 15.4.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להוסיף את המפה החדשה והגמורה של לגו מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי נראת מפה טובה ולא יזיקו מפות חדשות לשרת קישור לפלאגין (במידה ויש): http://gamebanana.com/maps/194993 הערות: לAugust משעמם מאוד! 2 מפות בפחות מ30 יום WOW אני יודע שיש מלא מפות לגו פשוט מי שיצר את המפות לגו משקיע כול פעם מחדש ויוצר מפה יותר טובה/עם יותר משחקים אז לפי דעתי זה היה נחמד אם יוסיפו את המפה הזו ואז היה 4 לגו :) XD לפני דעתי אפשר גם להסיר את הלגו הראשונה ולמחוק את המפה הכי ישנה שיצרו מלפני שנה וחצי @MoriAss @Dark @Senor המשחקים שיש במפה Games include: -Soccer -Tic Tac Toe -Four Square -Jumprope -Laser Rope -Freeze Jump -Disco -Medic -Elevator Obstacle Course -Deathcrate -Deathrun -Obama Spin Wheel -Slider Dodge -Spleef -Wipeout -5 Couches -Chicken Killer -Survival -Long drop נערך 2017 באפריל 15 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 15 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שחכתי לרשום ואין כוח לערוך אז בקיצור מפה חדשה הוציאו אותה מלפני 6 ימים מקווה שתוסיפו :) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 באפריל 15 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות e קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 15 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות נחמד לראות שהוא מוציא גרסאות חדשות, תעלה בקרוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.