עבור לתוכן

איך בדיוק אני ביהופ סקריפט אניייי!!!!!

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול GreenLion | SPMaxXx
  • מקסים
  • 71
  • 167 הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: מקסים \ GreenLion | SPMaxXx

SteamID: STEAM_1:1:84711170

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן!!!!!!!

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jail

האדמין שביצע את ההרחקה: console

אורך ההרחקה: שלושה חודשים

סיבת ההרחקה: ביהופ סקריפט!!!!!!!!

תיאור המקרה: אני מתחיל לעשות לי ביהופ עם העכבר ומצנח בבינד של קפיצה עם הגלגל של העכבר ופתאום אני רואה באן אני נכנס לסורס באן ואני רואה שיש לי לשלושה חודשים

הוכחות ( במקרה ויש) אין לי אבל יש לי תמונה של הסורס באן למקרה ותרצו מצורף ביחד

אני לא מתנצל על משהו שלא עשיתי

@NadavOhana @gilronen @Forrest Gump

574e5cb49aaf65ee5ec2995baf2367b1.png

נערך על ידי GreenLion
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 9
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

תמונת אשכול

kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות

אתה ממש טריגרד גבר, 

לא הגיוני שקיבלת באן סתם על סקריפטים בטוח השתמשת...יש אנשים שיותר מנוסים ממך בביהופ פה בקהילה ולא קיבלו באן. 

וגם אני ניסיתי בוא נגיד "לעבוד" על המערכת שתביא לי באן אבל זה לא עבד. 

בנוסף, אתה יכול לבקש מהמתכנת את הלוגים שלך בזמן שקיבלת באן ואפשר לראות עד כמה הביהופ שלך "קיצוני'.(כמות קפיצות בגלגלת בזמן קפיצה אחת, דיוק קפיצה בין קפיצה, דיוק סטרייפ וכל זה רק כמה פעמים לפי מספר הקפיצות עד הבאן).

אני לא מבין למה צריך להוריד לך את הבאן, אלא אם תתנצל... כי כבר הביאו הזדמנות שניה לכל הסקיפטרים בעבר. 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

TOV AHI
  • טל
  • 64
  • 486 הודעות
לפני 1 שעה kobi אמר:

אתה ממש טריגרד גבר, 

לא הגיוני שקיבלת באן סתם על סקריפטים בטוח השתמשת...יש אנשים שיותר מנוסים ממך בביהופ פה בקהילה ולא קיבלו באן. 

וגם אני ניסיתי בוא נגיד "לעבוד" על המערכת שתביא לי באן אבל זה לא עבד. 

בנוסף, אתה יכול לבקש מהמתכנת את הלוגים שלך בזמן שקיבלת באן ואפשר לראות עד כמה הביהופ שלך "קיצוני'.(כמות קפיצות בגלגלת בזמן קפיצה אחת, דיוק קפיצה בין קפיצה, דיוק סטרייפ וכל זה רק כמה פעמים לפי מספר הקפיצות עד הבאן).

אני לא מבין למה צריך להוריד לך את הבאן, אלא אם תתנצל... כי כבר הביאו הזדמנות שניה לכל הסקיפטרים בעבר. 

זה כן הגיוני שהוא קיבל סתם באן,

חבר שלי היה בגיל והוא עשה BHOP וקיבל באן ל3 חודשים.

פשוט ליורגיים אין מערכת טובה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shai
  • Shai
  • 49
  • 250 הודעות
לפני 34 דקות TOV AHI אמר:

זה כן הגיוני שהוא קיבל סתם באן,

חבר שלי היה בגיל והוא עשה BHOP וקיבל באן ל3 חודשים.

פשוט ליורגיים אין מערכת טובה

יש ליורגיים מערכת מצויינת,  אבל בLOGS שזה אומר שאתה לוחץ SPACE חמישים מיליון פעמים לבטוח התוכנת אנטי של שביט תדפוק לך באן. לול. פשוט תפתח אשכול ותגיד שאתה מצטער שהשתמשת במקום לגרום לוויכוח על מעשייך

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
(נערך)
לפני כעת Shai אמר:

יש ליורגיים מערכת מצויינת,  אבל בLOGS שזה אומר שאתה לוחץ SPACE חמישים מיליון פעמים לבטוח התוכנת אנטי של שביט תדפוק לך באן. לול. פשוט תפתח אשכול ותגיד שאתה מצטער שהשתמשת במקום לגרום לוויכוח על מעשייך

המערכת לא תיתן לך באן עם אתה לוחץ סתם 50 מיליון פעם על SPACE(א, אין שום מקלדת בעולם שמסוגלת ל 50 מליון לחיצות במהירות כזאת וב, כי המערכת לא עובדת ככה).

אם אתה לא יודע איך המערכת עובדת אל תגיד שקרים.

אתה רוצה הסבר? תבקש.

המשך יום מהנה.

נערך על ידי kobi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shai
  • Shai
  • 49
  • 250 הודעות
(נערך)
לפני 6 דקות kobi אמר:

המערכת לא תיתן לך באן עם אתה לוחץ סתם 50 מיליון פעם על SPACE(א, אין שום מקלדת בעולם שמסוגלת ל 50 מליון לחיצות במהירות כזאת וב, כי המערכת לא עובדת ככה).

אם אתה לא יודע איך המערכת עובדת אל תגיד שקרים.

אתה רוצה הסבר? תבקש.

לא באמת 50 מיליון, אתה יודע שמקרו במקלדת או בעכבר פשוט עובד לך בהתאמה לכך שזה לוחץ לך אוטומאטית 200+ לחיצות בדקה. המערכת חשדה ודפקה לו באן אוטומאטי. אני לא מבין איך קשה לך להבין, לא שראיתי איך המערכת עובדת אבל, אבל אם אתה מפעיל את המקרו וזה לוחץ לך הרבה פעמים בדקה שבכלל אתה לא יכול ללחוץ כזה מהר זה בטוח חשד ודפק לו באן.

ותפסיק לריב עם חצי פורום כל הזמן אני לא רוצה לנהל איתך את הדיון פה

נערך על ידי Shai
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
לפני כעת Shai אמר:

לא באמת 50 מיליון, אתה יודע שמקרו במקלדת או בעכבר פשוט עובד לך בהתאמה לכך שזה לוחץ לך אוטומאטית 200+ לחיצות בדקה. המערכת חשדה ודפקה לו באן אוטומאטי. אני לא מבין איך קשה לך להבין, לא שראיתי איך המערכת עובדת אבל, אבל אם אתה מפעיל את המקרו וזה לוחץ לך הרבה פעמים בדקה שבכלל אתה לא יכול ללחוץ כזה מהר זה בטוח חשד ודפק לו באן.

XD אתה מדבר כאילו למערכת יש בינה מלאכותית: "חשדה ודפקה לו באן...".

בוא אני אסביר לך איך זה עובד:

המערכת קוראת את הלוגים שלך.

הלוגים זה בעצם דיוק הקפיצה(הטיימינג בין נחיתה לעוד קפיצה),כמות הקפיצות(אם זה space אז ברור שזה אחד,ועם זה עם הגלגלת אז בין 2 ל-20 וכמובן מקרו זה בין 20-100 או לכל היותר) וכמובן סטרייפים(הדיוק בין מקשי A ו-D ולהזזת העכבר שמאלה וימינה) למרות שסטרייפ לא נחוץ פה אלא רק בקייזי.

כאשר אני אומר לוגים זה ברבים משמע זה לא רק קפיצה אחת כי יכול להיווצר מצב של "מזל", או כך בחשבון שיש מצנח(אם יש מישהו באוויר מפעיל מצנח ומספים את הגלגלת להנאתו, הוא לא יקבל באן).

אז כשהמערכת קוראת את הלוגים היא לוקחת את הלוג של כל קפיצה וגם את הלוג של הקפיצה שבאה אחריה ומשווה לדוגמא:

קפיצה 1-כמות:8, דיוק:83%

קפיצה 2-כמות:17, דיוק:75%

קפיצה 3-כמות:5, דיוק:93%

כשהמערכת תראה את הלוגים הנ"ל היא תחייך ולא תעשה כלום(אהה הבנת בינה מלאכותית, "תחייך"....אין לי חיים-_-).

הנה דוגמאות ללוגים שהמערכת כן תתעקב על אותו שחקן ותעשה עוד השוואות:

1)קפיצה 1-5: כמות-20(MAX), דיוק:75%-95%.

קפיצה 6: כמות-3000, דיוק:100%.

קפיצה 7-10:כמות-100, דיוק:85%-100%.

2)קפיצה 1-10:כמות:20-30, דיוק:70%-90%.

3)קפיצה 1-10:כמות:1-7, דיוק:85%-100%.

מקווה שהסברתי את זה טוב למה לא קשה להבין את זה, ולמתלונן אם אתה רואה שהדוגמאות שכן מוכרות לך...אז אשכול התלנצלות הוא הפתרון בשבילך.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

kobi
  • אופק
  • 158
  • 298 הודעות
לפני כעת Shai אמר:

ותפסיק לריב עם חצי פורום כל הזמן אני לא רוצה לנהל איתך את הדיון פה

רק רציתי להסביר יו נו...:(

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shai
  • Shai
  • 49
  • 250 הודעות
(נערך)
לפני 7 דקות kobi אמר:

XD אתה מדבר כאילו למערכת יש בינה מלאכותית: "חשדה ודפקה לו באן...".

בוא אני אסביר לך איך זה עובד:

המערכת קוראת את הלוגים שלך.

הלוגים זה בעצם דיוק הקפיצה(הטיימינג בין נחיתה לעוד קפיצה),כמות הקפיצות(אם זה space אז ברור שזה אחד,ועם זה עם הגלגלת אז בין 2 ל-20 וכמובן מקרו זה בין 20-100 או לכל היותר) וכמובן סטרייפים(הדיוק בין מקשי A ו-D ולהזזת העכבר שמאלה וימינה) למרות שסטרייפ לא נחוץ פה אלא רק בקייזי.

כאשר אני אומר לוגים זה ברבים משמע זה לא רק קפיצה אחת כי יכול להיווצר מצב של "מזל", או כך בחשבון שיש מצנח(אם יש מישהו באוויר מפעיל מצנח ומספים את הגלגלת להנאתו, הוא לא יקבל באן).

אז כשהמערכת קוראת את הלוגים היא לוקחת את הלוג של כל קפיצה וגם את הלוג של הקפיצה שבאה אחריה ומשווה לדוגמא:

קפיצה 1-כמות:8, דיוק:83%

קפיצה 2-כמות:17, דיוק:75%

קפיצה 3-כמות:5, דיוק:93%

כשהמערכת תראה את הלוגים הנ"ל היא תחייך ולא תעשה כלום(אהה הבנת בינה מלאכותית, "תחייך"....אין לי חיים-_-).

הנה דוגמאות ללוגים שהמערכת כן תתעקב על אותו שחקן ותעשה עוד השוואות:

1)קפיצה 1-5: כמות-20(MAX), דיוק:75%-95%.

קפיצה 6: כמות-3000, דיוק:100%.

קפיצה 7-10:כמות-100, דיוק:85%-100%.

2)קפיצה 1-10:כמות:20-30, דיוק:70%-90%.

3)קפיצה 1-10:כמות:1-7, דיוק:85%-100%.

מקווה שהסברתי את זה טוב למה לא קשה להבין את זה, ולמתלונן אם אתה רואה שהדוגמאות שכן מוכרות לך...אז אשכול התלנצלות הוא הפתרון בשבילך.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח TRYHARD MUCH חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה זה נוסחה של MITMAN פה  חחחחחחחח

נערך על ידי Shai
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

gilronen
  • 1.5k הודעות

תודה קובי על ההסבר המפורט.

בקרוב שביט יוציא את הלוגים ויגיב

@shavit

נעול עד אז

קישור ישיר להודעה