Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 14 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות שם מגיש התלונה: םינותחת-ןטפק BlueCat SteamID:STEAM_1:0:171335183 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: פארדוקס ושביב אמיר קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי תאריך המקרה: 14.4.2017 תיאור המקרה: מסננים על FK ומתעלים מהכול ועדיין מסננים גם אחרי שהספמתי בפרטי את השיחה המלא עם פארדוקס נמחק לי :( אבל יש לי עדיין חלק הוכחות תומכות: http://prntscr.com/ew7lcm http://prntscr.com/ew7l2j הערות: בלי אביב לא הייתי מקבל ריסאפון עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 14 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות עשיתי X2 כי בטוח יגידו לי לשלוח ראקורד מלא בחלקים החשובים זה X1 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 14 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות סבבה, היית צריך לחפור בשביל לקבל ריספאון וזה לא צודק, אבל הבעיה פה היא לא של האדמינים. לאורך כל הרקורד שביב מנסה להבין למה הרגו אותך, וsp ne0n משוכנע שהוא היה בסדר בסיפור כי הוא לא ידע שאם אתה בתא שלך אז בעצם הוא עבר לך בכוונת, קורה, ובגלל זה שביב חשב גם כן שניאון היה בסדר. חוץ מזה, שביב גם צריך סיטי, להגיד חוקים, לענות לכל דברים שכותבים לו בצ'אט וגם לסדר את העניין איתך. אחרי ההסבר של אביב הוא הבין את המקרה עד הסוף ונתן לך ריספאון. מה לעשות שהוא לא יכול לטפל בכל דבר בשנייה שפונים אליו, כי כמו שאתה רואה יש עוד כמוך שצריכים שיטפלו בדברים. אני מבין את התלונה, אבל לפעמים צריך סבלנות כי אתה לא היחיד פה. עוד משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באפריל 14 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות 31. אם Ts הוריד HP ל CTs הוא ייחשב כמורד (לא כולל עובר בכוונת) עברתי על כל החוקים בשרת וזה הכי קרוב למה שאמרת לי במשחק, ברקורד רואים שלא "עברתי לך בכוונת" ואתה בעצם שיקרת לאדמין. אולי פעם היה חוק אבל היום כבר אין הורדת לי HP > מרדת "אם אני בתא זה נקרא שעברת לי בכוונת" תמצא לי את זה בחוקים בבקשה אין לך מה להתלונן על פאראדוקס כי גם ככה לא זה לא היה fk My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 14 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות ככה או ככה, המקרה עבר. צריך להבהיר את החוק הזה בחוקה. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.