ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 13 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות לפני 9 שעות gilronen אמר: אין שום בעיה, ולפני שהגבת פה כבר אמרתי ששניכם אשמים. הבא שמגיב פה שהוא לא קשור לתלונה יקבל אזהרה. אאוץ'. באן ליומיים או גאג לשבוע? XD אני מעדיף את גאג להגיד לך את האמת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 13 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות לפני 12 שעות gilronen אמר: בוא נעשה דבר כזה. התלונה היא אכן מוצדקת, אבל במידה ונעשה משהו כנגד מי שהעליב אותך אתה צריך גם להיענש כי גם לך יש פה צד. ולכן אני אומר את הדבר הבא - תבחר אתה את העונש, או באן ליומיים או גאג לשבוע. אבל העונש יהיה גם לך וגם למי שהתלוננת עליו באופן שווה. יש לך עד היום ב12 להחליט איזה עונש אם לא אני אבחר אותו לשניכם. אתה יכול גם לבחור שאף אחד לא ייענש ולהצטער על זה שהגשת תלונת שווא מכיוון שאתה התגרית. מחכה לתגובה שלך פה. לא ראיתי את ה"אתה יכול גם לבחור שאף אחד לא ייענש ולהצטער על זה שהגשת תלונת שווא מכיוון שאתה התגרית.", אז אני מעדיף שאף אחד לא ייענש. אני מצטער שפתחתי אשכול שווא, אני מצטער שהתגריתי בך BlueCat, ואני מבקש את סליחתך מר אדמין.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2017 באפריל 13 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות גם מר אדמין זה מתגרה, אז אני עכשיו אניח שרשמת את זה בתום לב ואתעלם. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.