עבור לתוכן

תלונה על Cactus™

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Jito
  • עידו
  • 3
  • 9 הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: Jito

SteamID: STEAM_1:0:73795277

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Cactus™

תאריך המקרה: 11.4.17 

תיאור המקרה: האדמין נתן לי ככה סתם באן. הסיבה היא כנראה בגלל שרשמתי לו שהוא אדמין זבל בגלל שהוא נתן לי מיוט על סתם התבדחות של שנייה על עוצמת המיקרופון, אחרי זה הוא אמר לי שאני יכול לחפש קהילה אחרת אז התעצבנתי עליו ורשמתי בצ'אט שהוא אדמין זבל ואחר-כך השתנה המפה ולא הצלחתי להתחבר אליה ובסוף גיליתי שקבלתי באן. הוא האדמין היחידי שהיה בשרת. המקרה התרחש בשרת הTTT

נערך על ידי Jito
הוספת שם השרת שבו קבלתי את הבאן
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 5
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

יוצר/ת האשכול Jito
  • עידו
  • 3
  • 9 הודעות

מחכה לתשובה ולמשהו שיוכל להוריד לי את הבאן.. :44_frowning2:

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Cactus
  • אורי
  • 444
  • 2.2k הודעות

דבר ראשון אני נכנסתי לשרת ואתה התחלת לעשות בעיות בלי סוף .

ביקשתי ממך להפסיק  לא הפסקת

נתתי מיוט ואז התחלת להעליב בצאט. 

אמרת שאי אפשר לעשות שום דבר בשרתים שלנו אז אמרתי לך שאתה מזומן ללכת לחפש שרת אחר כי אנחנו לא מכריחים אף אחד להיות בשרתים שלנו.

לבסוף קיללת אותי אז נתתי לך באן.

ואז.... לא יודע איך עקפת באן אז נתתי לך באן כפול על זה שאתה עקפת את הבאן.

אז תחסוך ממני את השטויות שאמרת.

ובנוסף לזה אתה גם התנהגת בבוטות ואזהרתי אותך שלושה פעמים ולא הפסקת . 

אני הייתי מאוד סלחן עד שלב מסוים.

אתה לא יכול לבוא לשרתים שלנו ולעשות מה שבאלך פה זה לא גנון. אני באתי לעשות את התפקיד שלי ולהנות לא לשמור על ילדים שלא יעשו בעיות.

@MetalHead @KnifeSkrops

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Jito
  • עידו
  • 3
  • 9 הודעות
(נערך)

בעיות בלי סוף? אנחנו שקחנו ואתה כולה נכנסת ותוך שנייה אמרת לנו להפסיק לדבר ביחד, אני לא מבין מה הקשר בעיות בלי סוף כיאילו הפרעתי לכולם. הדבר ה"מעליב" היחיד שאמרתי לך זה "אדמין זבל", על כך שכולה התבדחתי ואז הנמכתי את המקרופון כמו שרצית ואז קבלתי מיוט ללא שום סיבה הגיונית. אמרתי שאי אפשר לעשות בשרת הזה כי אני שחקתי עם החברים בשרת ודברנו והכל ופתאום נכנסת ואמרת לנו לא לדבר ביחד ולי להנמיך את המקרופון ופתאום אני מקבל מיוט, ולא נתת לי לדבר. איך שאמרת את זה שאני יכול לחפש שרת אחר היה נשמע די מתנשא וכדי לגרום לי לצאת מהשרת, אז התעצבנתי עליך ורשמתי שאתה אדמין זבל כי את האמת ככה אתה התנהגת באותו זמן. לא היה לי מושג שהבאת לי באן לא אמרת לי שום דבר על זה. ואין לי מושג מה שטות במה שרשמתי הכל נכון.

נערך על ידי Jito
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

לפי מה שהאדמין סיפר, נכנסת לשרת ועשית בעיות בלי סוף, כשקקטוס ביקש ממך להנמיך את המיקרופון ואתה התקרבת למיקרופון ודיברת קרוב אליו בצורה שזה יכאב בכוונה אחרי כמה אזהרות, ולכן קיבלת מיוט, ההתגרות בצ'אט הייתה לא לעניין ואפילו חוצפה אחרי הבעיות שעשית. אחרי כל המקרים גם עשית לו RDM בשביל להתגרות ולהציק.

בכל מקרה, הבאן ישאר כמו שהוא, אם יש לך רקורד שנוגד את האמירות הנ"ל אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי.

נעול.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...