Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 11 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות חוק מספר 9 שחקן חסר מיקרופון אשר נבחר ל CT חייב לבחור לפחות 2 שחקנים בעלי מיקרופון, כמו כן שחקן בעל מיוט וגאג אינו יכול להיבחר לCTs. שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 11.4.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להסיר את החוק שמי שגאג לא יכול להיות בסיטי מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אתם רוצים להרוס את הכיף בשרת? תביאו לכולם באן חסכתי לכולם עבודה :_( אבל רציני מה הקטע של הגאג מיוט בסדר אבל גאג? לאיזה מצב הקהילה הגיע קישור לפלאגין (במידה ויש): XXXXXXXXXXXXX הערות: @Forrest Gump עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 באפריל 11 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לא אכפת לי. תמחקו את התגובה מיוט וגאג רק אם לשחקן יש את שניהם הוא לא יכול להיבחר קצת דקדוק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 באפריל 11 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפי דעתי אחלה חוק, עזוב את זה שאדמינים לא באמת יבדקו למי יש מיוט וגאג אבל כל מי שעובר על החוקים לא מגיע לו צ'ופר להבחר לסיטי. לא יודע אם הבנתי את החוק נכון אבל להיבחר לסיטי על ידי וואטסיטי זה מוצדק אבל אם הנבחר לא יכול לבחור שחקן שבגאג זה חרא. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nexicy 140 פורסם 2017 באפריל 11 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות דעתי היא : חוק זה מאוד חשוב כי אם אתה קיבלת גאג סימן שלא היית בסדר ועוד אתה תקבל על זה פרס אז זה לא פייר לפי דעתי דוגמא : "רצחת וגם ירשת" - הרגת מישהו ולקחת לו את רכושו (עשית משהו רע וקיבלת על זה משהו טוב) ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באפריל 11 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 5 דקות Nexicy אמר: דעתי היא : חוק זה מאוד חשוב כי אם אתה קיבלת גאג סימן שלא היית בסדר ועוד אתה תקבל על זה פרס אז זה לא פייר לפי דעתי דוגמא : "רצחת וגם ירשת" - הרגת מישהו ולקחת לו את רכושו (עשית משהו רע וקיבלת על זה משהו טוב) משפט לחיים מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 11 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 2 שעות EYT אמר: לא אכפת לי. תמחקו את התגובה מיוט וגאג רק אם לשחקן יש את שניהם הוא לא יכול להיבחר קצת דקדוק כפי שהוא אמר הבנתם את החוק לא נכון... כדי למנוע עוד אי הבנה - שחקן עם מיוט = שחקן חסר מיקרופון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 באפריל 12 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני 2 שעות MoriAss אמר: כפי שהוא אמר הבנתם את החוק לא נכון... כדי למנוע עוד אי הבנה - שחקן עם מיוט = שחקן חסר מיקרופון אז למה אם יש מישהו במיוט אדמינים ומנהל שרת עושים ווט סיטי על הדקה..... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 12 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפני 2 שעות kobi אמר: אז למה אם יש מישהו במיוט אדמינים ומנהל שרת עושים ווט סיטי על הדקה..... עכשיו זה החוק החדש אני יסביר לאדמינים את החוק החדש היו כמה אי הבנות כנראה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.