Eran 65 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 11 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות שם מגיש התלונה: Eran SteamID: :STEAM_0:0:26264425 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Shaviv amir קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/id/SHAVIVAMIRHELP/ תאריך המקרה: עכשיו תיאור המקרה: אני באתי ללכת לתא בידוד/איגלו ואז הדלת נפתחה נפלתי למים באתי לעלות בסולם והוא הרג אותי וגם אמרו לי בן * אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame! * אם תשמעו טוב ב מי 18 שניות סרטון של ה freekill קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 11 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות קיבלת ויאיפי בראוונד לאחר מכן, מה הבעיה? בנוסף שביב לא היה הראשון שירה בך הוא המשיך וסיים מכיוון שחשב שמרדת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 11 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות וזה לא הוא קילל אותך... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 11 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות אני לא קיבלתי VIP נודר נדר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 11 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אז נדרים לא הולכים פה אחי. תביא רקורד שמוכיח שלא קיבלת ויאיפי והשחקן יקבל סיטי באן ל15 דקות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו