ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 10 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות שם מגיש התלונה: SgtMorningWood Scrub SteamID: STEAM_1:1:192788340 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Eran קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/profiles/76561198012794578/ תאריך המקרה: 11/4/17 תיאור המקרה: אמרתי שאני אלך לדווח על מישהו שעושה גוסטינג, הוא קרא לי שוטר אפס, מניאק. ובנוסף לזה עשה לי FK ואמר שאני אקבל VIP ראונד הבא. אבל אני לא רציתי VIP. אני רוצה אותו בבאן, כי הוא עשה את זה בכוונה הוכחות תומכות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2017 באפריל 10 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות (נערך) סליחה שאני מגיב אבל במקום vip אתה רוצה אותו בבאן מי שאל אותך מה אתה רוצה הוא מחליט אם להביא לך או לא. במידה ולא רק אז הוא מקבל סיטי באן נערך 2017 באפריל 10 על ידי Usopp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 10 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות לפני 8 דקות Usopp אמר: סליחה שאני מגיב אבל במקום vip אתה רוצה אותו בבאן מי שאל אותך מה אתה רוצה הוא מחליט אם להביא לך או לא. במידה ולא רק אז הוא מקבל סיטי באן מסכים איתך, אבל הוא עשה את זה בכוונה, הוא חייב להביא לי VIP אם אין אדמין שיכול לעשות לי ריספאון במקרה שהוא הרג אותי בטעות או לא בצדק. לא היה אדמין, וגם אני לא רוצה שאנשים כאלו שיסתובבו בגייל ויעשו FK בגלל שרוצים לדווח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 10 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות טופל תודה רבה וחג שמח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Eran 65 פורסם 2017 באפריל 10 Eran YourGame Advanced Eran 65 261 הודעות (נערך) קיבלתי CT BAN 30 MIN ויש אנשים שבאים פשוט נותנים VIP לחבר והורגים תשאר ויש לו LR ומקבלים רק ל 15 דקות כי בא אדמין אחרי שנה ורואה רק freekill אחד אני מדבר אל זה שקרה אתמול והייה מלא משתמשים מחוברים מתי שהתחילו לעשות את זה תפרוטקציות כול ה משתמשים פשוט יצאו נערך 2017 באפריל 10 על ידי Eranedri123 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 10 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 11 דקות Eranedri123 אמר: קיבלתי CT BAN 30 MIN ויש אנשים שבאים פשוט נותנים VIP לחבר והורגים תשאר ויש לו LR ומקבלים רק ל 15 דקות כי בא אדמין אחרי שנה ורואה רק freekill אחד אני מדבר אל זה שקרה אתמול והייה מלא משתמשים מחוברים מתי שהתחילו לעשות את זה תפרוטקציות כול ה משתמשים פשוט יצאו אנחנו מודעים לכך שהמקרים האלו קורים אבל מה אנחנו אמורים לעשות ללא הוכחות? תפתח אשכול תלונה עם הוכחות תלונות וזה יטופל כמו שהמקרה הזה טופל. חג שמח וכשר נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.