Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 10 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות אז זה שלי: וזה הצדדי(יש לי את הארוך לפי המדריך ) שתפו :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 באפריל 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות משתמשים ב After Effect בשביל זה?, אני רוצה להתחיל ללמוד תאמת Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 11 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: משתמשים ב After Effect בשביל זה?, אני רוצה להתחיל ללמוד תאמת כן, לפי מה שהבנתי(חבר הכין לי), אתה מוריד את הקובץ דרך steam.design(יש במדריך הקודם פירוט), מעביר לאפטר ושם מוסיף אפקטים וטקסט וזה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 11 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות לפני 1 דקה Steve אמר: כן, לפי מה שהבנתי(חבר הכין לי), אתה מוריד את הקובץ דרך steam.design(יש במדריך הקודם פירוט), מעביר לאפטר ושם מוסיף אפקטים וטקסט וזה. לפי התמונה אפשר לראות שחבר שלך השתמש בgiphy וגם על זה אני ממליץ בעצם מכניסים לשם את התמונה ואז יש אפשרות לטסקט שהוא gif ומורידים ושמים את זה שם כגיף ולנושא: יש לי אחד שזז פשוט לוגו שהכנתי http://steamcommunity.com/id/spok3ygg/ סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 באפריל 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Spok3y אמר: לפי התמונה אפשר לראות שחבר שלך השתמש בgiphy וגם על זה אני ממליץ בעצם מכניסים לשם את התמונה ואז יש אפשרות לטסקט שהוא gif ומורידים ושמים את זה שם כגיף ולנושא: יש לי אחד שזז פשוט לוגו שהכנתי http://steamcommunity.com/id/spok3ygg/ אבל אין כמו על להכין לבד Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 11 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: אבל אין כמו על להכין לבד כן אבל יש כאלה שלא מוכשרים כמוך סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 11 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לפני 1 דקה Spok3y אמר: לפי התמונה אפשר לראות שחבר שלך השתמש בgiphy וגם על זה אני ממליץ בעצם מכניסים לשם את התמונה ואז יש אפשרות לטסקט שהוא gif ומורידים ושמים את זה שם כגיף ולנושא: יש לי אחד שזז פשוט לוגו שהכנתי http://steamcommunity.com/id/spok3ygg/ הוא לא הוא פשוט העלה את זה לIMGUR. הSNOW זה לופ אין סופי ואת הטקסט הוא הכין גיף לבד באפטר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 באפריל 11 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Spok3y אמר: כן אבל יש כאלה שלא מוכשרים כמוך אבל לומדים :S, לא מתעצלים ורק מתפעלים מעבודות של מישהו אחר, אני קיבלתי רצון ללמוד את ה PS & AI בגלל שראיתי עבודות של אחרים ואמרתי לעצמי שאני רוצה גם ללמוד ולעשות כאלה לבד ולא להצתרך לבקש מאחרים. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 באפריל 11 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 51 דקות KnowYourMeme אמר: אבל לומדים :S, לא מתעצלים ורק מתפעלים מעבודות של מישהו אחר, אני קיבלתי רצון ללמוד את ה PS & AI בגלל שראיתי עבודות של אחרים ואמרתי לעצמי שאני רוצה גם ללמוד ולעשות כאלה לבד ולא להצתרך לבקש מאחרים. גם אני מתחיל ללמוד AE התלמד איתי? You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו