ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 10 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות שם מגיש התלונה: SgtMorningWood Scrub SteamID: STEAM_1:1:192788340 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Shtoota קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/profiles/76561198128220098 תאריך המקרה: 10/4/17 תיאור המקרה: 2 סיטי אמרו בדאק אחריי. הלכתי אחריי אחד מהם, השני אמר לא עושה את זה מת, לא נתן זמן להגיב והרג אותי. הוכחות תומכות: הערות: לא נתן זמן להגיב. מבקש שתטפלו בהתאם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 10 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות @MoriAss @Forrest Gump @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 10 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) אני בכלל לא מבין איך אתה מאשים אותי... אני אמרתי לבוא אחרי כמה ופעמים וגם ביקשתי מסיטי להפסיק לדבר. שניים מכם באו אחרי והשניים האחרים מתו. אני הייתי הנבחר והייתם אמורים להקשיב לי מההתחלה. כמו ששמת לב אוסופ לא הרג אף אחד שלא הלך אחריו, כלומר - היית צריך ללכת אחרי. נערך 2017 באפריל 10 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 10 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות קודם כלל חג שמח לכולכם אני יטפל בזה מחר עקב כך שאין לי זמן היום בגלל החג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 10 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות לפני 2 שעות Shtoota אמר: אני בכלל לא מבין איך אתה מאשים אותי... אני אמרתי לבוא אחרי כמה ופעמים וגם ביקשתי מסיטי להפסיק לדבר. שניים מכם באו אחרי והשניים האחרים מתו. אני הייתי הנבחר והייתם אמורים להקשיב לי מההתחלה. כמו ששמת לב אוסופ לא הרג אף אחד שלא הלך אחריו, כלומר - היית צריך ללכת אחרי. לא.. אין שום קשר בין זה שאתה הנבחר לבין זה ש2 סיטי אומרים בדאק אחריי. אתם צריכים להחליט מראש, בנוסף לכך - אתה צריך לתת זמן לבוא אחרייך לפני שאתה הורג אותי מיד אחרי שאתה אומר "לא אחריי מת", אתה אמור להגיד "לא אחריי מת, 3 שניות. 3. 2. 1." ובמידה ולא הקשבתי לך והחלטת שאני נתפס בעיניך כמרדן, רק אז. זו זכותך להרוג אותי. במידה ולא 1. נתת זמן להגיב , 2. החלטתם איזה סיטי מדבר לפני שאתם הורגים. אל תדברו יחד. זה נמשך ככה למשך 5 ראונדים גם הדיבור ביחד הזה וזה לא היה הפעם הראשונה ב5 ראונדים שלך ושל הסיטים שלך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 11 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות התלונה מוצדקת וזה יטופל shtoota אתה רואה בלאגן? אתה לא יכול לצפות שהוא יבין מה קורה שם ולכן זה פריקיל מצידך בכל מקרה גם אהבתי את הקללות שרשמת בצאט אחרי זה וגם אתה תענש ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.