Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: שחר תאריך הגשת ההצעה: 10.4.2017 הצעה לשרת: (שם השרת) גייל פירוט על ההצעה: להחזיר אלארים שפעם היו (כמו רייס הוט פוטטו וזוס פייט) מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: האלארים נהיו חרושים משחקים רק S4S ודיגל טוס ושום דבר לא השתנה באלאר כבר המון הזמן קישור לפלאגין (במידה ויש): אין :( הערות: אני יודע שהיה מלא באגים ברייס אבל לא נורא זה היה עדיין כיף @Senor נערך 2017 באפריל 9 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 9 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות אני לא חושב שיש עוד אלארים להוסיף, כאילו יש מלא אלארים. אם אתה רוצה תציע משהו ספציפי למנהל שרת הגייל, כי נראה לי הוסיפו כבר את כל האלארים האפשריים לשרת. אבל אם יש מה להוסיף אז אני בעד :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה WackThat אמר: אני לא חושב שיש עוד אלארים להוסיף, כאילו יש מלא אלארים. תאמין לי שיש עוד מלא יש כזה מוד שמקבלים זוס / נשקים אחרים וספיד מטורף ונלחמים וגם רייס (המוד בין הישנים שיש) וגם הוט פוטטו (ישן) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 9 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 1 דקה shahar3690 אמר: תאמין לי שיש עוד מלא יש כזה מוד שמקבלים זוס / נשקים אחרים וספיד מטורף ונלחמים וגם רייס (המוד בין הישנים שיש) וגם הוט פוטטו (ישן) אז תציע את האלארים למנהל הגייל או למתכנת, נראה לי באמת יהיה אחלה להוסיף עוד לשרת. @MoriAss @Senor קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 9 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות תארגן לי רשימה מאורגנת של מה שאתה חושב שכדאי להוסיף ונראה מה אפשר לעשות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 9 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות היי @shahar3690, המערכת Hosties שיש לנו בשרת נבנתה במיוחד בשביל הקהילה הזאת, אין לי גישה למוד או להוסיף אלארים חדשים, אבל אני יכול להבטיח לך ככה המערכת הקודמת מלאה בבאגים, אולי יש באג או שניים במערכת, אבל אין לי כל כך איך לטפל בזה, מצד שני המערכת השנייה אין בה באג או שניים, יש בה מאות באגים, אני די בטוח שאם יהיה חסר LR או שניים זה לא כזה ישנה... בכל מקרה אני כמעט בטוח ב100% שזה יידחה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 3 דקות MoriAss אמר: תארגן לי רשימה מאורגנת של מה שאתה חושב שכדאי להוסיף ונראה מה אפשר לעשות https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=108810 - Hot Potato+Chicken Fight War of the Zeus - לא מצאתי קישור התקנה :( Rice - לא מצאתי קישור התקנה :( @MoriAss עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 2 דקות Senor אמר: היי @shahar3690, המערכת Hosties שיש לנו בשרת נבנתה במיוחד בשביל הקהילה הזאת, אין לי גישה למוד או להוסיף אלארים חדשים, אבל אני יכול להבטיח לך ככה המערכת הקודמת מלאה בבאגים, אולי יש באג או שניים במערכת, אבל אין לי כל כך איך לטפל בזה, מצד שני המערכת השנייה אין בה באג או שניים, יש בה מאות באגים, אני די בטוח שאם יהיה חסר LR או שניים זה לא כזה ישנה... בכל מקרה אני כמעט בטוח ב100% שזה יידחה. אם תוכל לנסות וזה יעבוד זה היה מצוין לשרת הגייל אבל בהצלחה לך :) העיקר הכוונה :) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 9 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אנחנו נשתדל עד כמה שאנחנו יכולים נעדכן כאן בקרוב :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 באפריל 10 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות הלוואי תחזירו את הרייס, זה היה אחד האלרים הטובים.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 10 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות זה מערכת חדשה ששביט בנה לפני יותר מחצי שנה והוא כבר לא מחובר מלא זמן נראלי רק הוא יכול לטפל בזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 10 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 3 שעות kobi אמר: הלוואי תחזירו את הרייס, זה היה אחד האלרים הטובים.... ואז כולם יעשו רייס בקלאודס ויקבלו נקודות... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 באפריל 10 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות Race/hot potato סתם בשביל הכיף אפילו לא צריך שזה יביא נקודות לר Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2017 באפריל 10 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת Shtoota אמר: ואז כולם יעשו רייס בקלאודס ויקבלו נקודות... ניצול באגים= סליי ראונד הבא...פשוט מאוד. ואנלא ילד חרא כמוך שיחשוב לעשות את זה...אני יעשה לגיט ביהופ. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 באפריל 10 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות Raceeeee!!!! אני אוהב רייס WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.