?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לחלקינו יש באג של הסקין גוקר ועכשיו אני אלמד אותכם איך לתקן. אותו קודם כל אתם צריכים להוריד את הקובץ הבא: http://mapeadores.com/temas/the-joker.6677/ לאחר שהורדתם את הקובץ הכנסו על: SERVERS יש שם שני תיקיות תעבירו אותם לתיקיית csgo Program Files (86)/Steam/steamapps/common/Counter-Strike Global Offensive/csgo תכנסו לסיאס וזהו הבאג הסתדר WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 באפריל 9 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות כל הכבוד על היוזמה תודה רבה סידר לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות @kobi אני חושב שאתה זקוק לזה WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 באפריל 9 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות זה מכניס אותי לגוגל דריב ואז כשאני מוריד זה מוריד מין קובץ לא (תיקייה) שאני בכלל לא יכול לפתוח בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 באפריל 9 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות @Mister בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 10 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 10 שעות ™cactus אמר: זה מכניס אותי לגוגל דריב ואז כשאני מוריד זה מוריד מין קובץ לא (תיקייה) שאני בכלל לא יכול לפתוח למעלה יש download WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2017 באפריל 10 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות פשוט קובץ בלי כלום. תוכל לבוא לסקייפ לעזור לי עם זה? בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו