kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות מבקש להוריד את הסקין של הגוקר, לכל הפייטווינים בקהילה יש את זה וזה מקריס לי את המשחק....בבקשה. אם יש איזה סקין להורדה ישירה אז קישור בבקשה ולאן להשים את הקובץ...(יעזור). אני כבר איזה שבוע לא יכול להיכנס לגייל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באפריל 9 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות גם לי זה מקריס.. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באפריל 9 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות היום היית בגייל, קובי... ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת ParaDoX אמר: היום היית בגייל, קובי... וקרס לי לפני דקה, וגם בבוקר קרס. אני לא חוזר שוב כי אני יודע שיקרוס שוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 9 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות @Senor פעם הבאה שיש תקלה תפתח אשכול בפורום הזה: https://www.yourgame.co.il/index.php?/forum/43/ לפי הטופס הזה: תודה :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 9 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות תנסה את זה, תודיע אם זה עוזר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 באפריל 9 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות עוזר עוזר תאמין לי WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו