Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) המקורי מהמשחק Dota 2 - הדמות Jakiro: שלי: גודל מלא: http://prnt.sc/euas3j לא הושקעה הרבה מחשבה, ראיתי מישהו הכין דרקון משהו פצהה ופשוט עלה לי הדמות הזאתי שאני כמעט ולא משחק LEL אם תוכלו לתת לי לייק ב Steam, אשמח מאוד ^_^: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=901750349 נערך 2017 באפריל 9 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 באפריל 9 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות וואו! אחד היפים ממש אהבתי! קיבלת לייק :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באפריל 9 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות ואווו זה נראה מדהים את הלייק שלי קיבלת :) מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 31 דקות Steve אמר: וואו! אחד היפים ממש אהבתי! קיבלת לייק :) לפני 22 דקות NaDav CSGO אמר: ואווו זה נראה מדהים את הלייק שלי קיבלת :) Thx my boyz Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 9 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות כמו תמיד פששששש איזה יפיפה זה, עבודה טובה! עכשיו עם תסלח לי אני הולך לגנוב את העבודה שלך ולהגיד שזה שלי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1MEOWMAN 11 פורסם 2017 באפריל 9 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות (נערך) אם אני משווה את זה למשהו שאני יכול לעשות אז זה ממש מקצועי פרו על חלל אבל אם אני אשווה את זה לעבודה של בנאדם יחסית מצויין זה נראה כאלו סתם עשית את זה נותן הרגשת "meh" רק דעתי אבל יכול להיות שאני טועה :>\ עריכה:אבל זה פי מאה יותר טוב מהמשחק זה בטוח חח נערך 2017 באפריל 9 על ידי 1MEOWMAN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 9 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות וואו אחד היפים שראיתי! אחי אתה כישרון! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2017 באפריל 9 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות עבודה נהדרת. עכשיו תעשה את Viper המקורי בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 9 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות ממש יפה !! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FromZero 15 פורסם 2017 באפריל 9 FromZero YourGame Beginner נתנאל 15 86 הודעות ממש יפה עבודה יפה!! תמשיך כך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
IdK2 12 פורסם 2017 באפריל 9 IdK2 חדש/ה ב־YourGame שם פרטי 12 49 הודעות עבודה מעולה, אהבתי D: מה שקצת מפריע פה הוא ההברקות והצללות... יש יותר מדי מהן(לא ברור לי אם כיוונת ללוגו MASCOT אבל אם כן אני חושב שקצת עפת, בקטע טוב XD) ויש מקומות שההצללות/הברקות לא שלמות- לדוגמה הצבעים של הסטרוק לא משהו בכלל, בעיקר בדרקון השמאלי. חוץ מזה נראה ממש טוב, בהצלחה בבאים! ;) אגב, עשית את זה על סקיצה(שאני משער ששלך) או ישר בתוכנה? ולמה גם פוטושופ וגם אילוסטרייטור? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 2 דקות IdK2 אמר: עבודה מעולה, אהבתי D: מה שקצת מפריע פה הוא ההברקות והצללות... יש יותר מדי מהן(לא ברור לי אם כיוונת ללוגו MASCOT אבל אם כן אני חושב שקצת עפת, בקטע טוב XD) ויש מקומות שההצללות/הברקות לא שלמות- לדוגמה הצבעים של הסטרוק לא משהו בכלל, בעיקר בדרקון השמאלי. חוץ מזה נראה ממש טוב, בהצלחה בבאים! ;) אגב, עשית את זה על סקיצה(שאני משער ששלך) או ישר בתוכנה? ולמה גם פוטושופ וגם אילוסטרייטור? ה סקיצה האמת של אבא שלי חח, הכין ראש אחד ואני שיניתי את השני, זה גם AI וגם PS כי בAI סקיצה, צביעה, הברקות והצללות, PS הוספתי Glow בעיינים, Outer Glow מסביב ואת הרקע, האמת לא הפריע לי ה הצללות וההברקות, אבל היי.. כל אחד והטעם שלו 3: Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 3 שעות NadavOhana אמר: כמו תמיד פששששש איזה יפיפה זה, עבודה טובה! עכשיו עם תסלח לי אני הולך לגנוב את העבודה שלך ולהגיד שזה שלי I DARE YOU NIGGA לפני 3 שעות 1MEOWMAN אמר: אם אני משווה את זה למשהו שאני יכול לעשות אז זה ממש מקצועי פרו על חלל אבל אם אני אשווה את זה לעבודה של בנאדם יחסית מצויין זה נראה כאלו סתם עשית את זה נותן הרגשת "meh" רק דעתי אבל יכול להיות שאני טועה :>\ עריכה:אבל זה פי מאה יותר טוב מהמשחק זה בטוח חח לפני 3 שעות WackThat אמר: וואו אחד היפים שראיתי! אחי אתה כישרון! לפני 3 שעות Shai אמר: עבודה נהדרת. עכשיו תעשה את Viper המקורי לפני 2 שעות SpAze אמר: ממש יפה !! לפני 2 שעות FromZero אמר: ממש יפה עבודה יפה!! תמשיך כך. thx boyz Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 9 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 דקה KnowYourMeme אמר: I DARE YOU NIGGA חחחחחחחחחחחחחחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: חחחחחחחחחחחחחחחחחח ווווווווווווווווווווווואווווווו תגידדדדדדד לייייייי מי זההההההההההההה האמיץץץץץץ הזההההההההההההההההההההההההההה Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו