gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות שם מגיש ההצעה: אילאי/Maron תאריך הגשת ההצעה:8/4 הצעה לשרת: (שם השרת) Deathrun פירוט על ההצעה: שבשרת יהיה SKINS שהיה סקינים לדוגמה: דדפול מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי בשרת צריך שהיה איזה משהו שיוסיף כזה וזה לא יפריע לאף אחד הסקינים קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: אני הצעתי את זה בשביל סתם שהיה ושהיה משהו שיוסיף לשרת צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 8 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות אני בעד! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 באפריל 8 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות גם אני בעד אחלה רעיון את אותו רעיון הצעתי בשרת אחר ולכן אני בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2017 באפריל 8 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות כבר היה את זה פעם וזה עבד מעולה, חייב לשים את זה שוב בשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 באפריל 8 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות אני גם זוכר את זה ששיחקתי פעם בשרת הזה לפני שנסגר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אני מבקש אלה שלא מכירים את השרת בבקשה שלא יצביעו. @Senor מה התשובה שלך לגבי ההצעה? צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 8 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות אני לא אחראי על ה-Deathrun. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני 1 דקה Senor אמר: אני לא אחראי על ה-Deathrun. אז מי אחראי SOLAR? צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אבקש מהמתכנת האחראי על השרת להוסיף אגיד לך בפרטי עם זה בוצע תודה רבה על הצעתך! ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.