1MEOWMAN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה:MEOWman שם פרטי: השם זה רמי ואני אוהב סלמי תאריך הגשת ההצעה:8/4 הצעה לשרת: (שם השרת)arena פירוט על ההצעה:מפה שהכנתי לשרתי ארנה מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:כי אני עשיתי את המפה xDDD קישור לפלאגין (במידה ויש): אין אבל הקישור למפה עדיף http://gamebanana.com/maps/194992 וקישור וורקשופ:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=900597729 הערות: משהו שאמרתי בכל הקהילות שבהם הצעתי את המפה-אני עשיתי את המפה לכל הקהילות לא רק ליורגיים אז בבקשה לא לערוך או להוסיף דברים שקשורים ליורגיים אני מבקש שתכבדו את הזכות שלי לקניין רוחני #ezEZRAHOT נערך 2017 באפריל 8 על ידי 1MEOWMAN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באפריל 8 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות סחתיין אחי על ההשקעה המפה נראת קצת קטנה אבל אני בטוח אפשר יהיה לשחק בה, ממליץ על לעשות כן!!. צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1MEOWMAN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות לפני כעת Maron אמר: סחתיין אחי על ההשקעה המפה נראת קצת קטנה אבל אני בטוח אפשר יהיה לשחק בה, ממליץ על לעשות כן!!. רק בתמונה במשחק היא עוד יותר קטנה מפה חרא נודר xD אבל עכשיו ברצינות תודה :> תוריד אותה בוורקשופ תסתכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DAFFY DUCK 9 פורסם 2017 באפריל 8 DAFFY DUCK משתמש רשום daffyyyy 9 36 הודעות מפה קטלנית שיחקתי בה ממש מתאימה לארנה לדעתי ממליץ להוסיף :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1MEOWMAN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות לפני 2 דקות DAFFY DUCK אמר: מפה קטלנית שיחקתי בה ממש מתאימה לארנה לדעתי ממליץ להוסיף :) 3> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 פורסם 2017 באפריל 8 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות אחלה מפה עכשיו שיחקתי וראיתי את ה "Easter Egg" למטה מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1MEOWMAN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות לפני כעת SwagiWolf אמר: אחלה מפה עכשיו שיחקתי וראיתי את ה "Easter Egg" למטה סעמק איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איך כבר מצאו :< אל תגלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2017 באפריל 8 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות נראה לי סבבה לגמרי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1MEOWMAN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות לפני 6 דקות RyZ אמר: מפה קטלנית ומצאתי גם את EASTER EGG :< קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1MEOWMAN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות מי שאהב שיעשה סאב וfavorite בוורקשופ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1MEOWMAN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות לפני כעת RyZ אמר: עם הסולם למטה כן? שששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אל תגלה אחי :< קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 8 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות ואוו! כל הכבוד על ההשקעה, אני עכשיו אבקש שיוסיפו אותה לארנה, תודה :) סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1MEOWMAN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות לפני 1 דקה Spok3y אמר: ואוו! כל הכבוד על ההשקעה, אני עכשיו אבקש שיוסיפו אותה לארנה, תודה :) :>>>>>>> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות כול הכבוד על ההשקעה שלך! למרות שזה לא רק לנו המשך כך! לפני 5 דקות Spok3y אמר: ואוו! כל הכבוד על ההשקעה, אני עכשיו אבקש שיוסיפו אותה לארנה, תודה :) וכפי שמנהל השרת אמר הוא יוסיף את המפה שלך לשרת. עוד משהו או שאפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1MEOWMAN 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות לפני 8 דקות NadavOhana אמר: כול הכבוד על ההשקעה שלך! למרות שזה לא רק לנו המשך כך! וכפי שמנהל השרת אמר הוא יוסיף את המפה שלך לשרת. עוד משהו או שאפשר לנעול. מי שאהב לעשות סאב נתראה בסרטון הבא של מיאומן במיינקראפט אפשר לנעול. תעדכנו אותי אם יש בעיה:> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.