wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות שלום לכולם, אז היום מצאתי דרך להשגת משתמש ESEA לבד וחינם. אז בישביל זה צריך 2 דברים 1.משתמש בReddit 2.משתמש בESEA הלינקים להרשמת שתי הדברים: ESEA Reddit לאחר שנרשמתם לשתי הדברים תצטרכו לשלוח הודעה פרטית לבן אדם בשם "rmigz" בReddit תוכלו למצא את האפשרות לשליחת הודעה פרטית על ידי לחיצה על המכתב הזה שלמעלה ואז יפתח דף חדש של תיבת דואר ואז תלחצו send a private message. בנושא תרשמו ESEA בלמי תרשמו rmigz ואז תרשמו את הבא ותמלאו אותו Dear rmigz, (.............................) Steam:[Link] ESEA Profile : [Link] Thanks, [name] תרשמו בחלק שבו רשמתי (.............................) למה אתם רוצים לשחק ESEA בסטים תשלחו תלינק לפרופיל סטים שלכם ובESEA תפורפיל ESEA שלכם בNAME תרשמו תשם שלכם בREDDIT וזהו תבדקו אם הוא מגיב לכם אם הוא יבקש משהו ואתם לא מבינים תרשמו פה ואני יעזור . לאחר שאתם מקבלים תקוד אתם הולכים הולכים לפה. אתם תראו מיתחת לSubscribe Now Redeem Code תרשמו תקוד וזהו להורדת תוכנת הESEA לחץ עלי ואז על הDownload now וזהו תהנו נ.ב זה היה מדריך שעשיתי פעם ומצאתי אותו שוב,אני חושב שהוא נמחק "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2017 באפריל 8 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות כבר פרסמת את זה פעם אפשר לדעת למה repost? מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 באפריל 8 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות אם זכרוני לא מטעה אותי גיל מחלק קודים גם... You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 10 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני ב-8.4.2017 at 19:26 The Donger אמר: אם זכרוני לא מטעה אותי גיל מחלק קודים גם... גיל הפסיק לחלק קודים, אם אתה מעונין בקודים בחינם אתה צריך לעבוד לפי המדריך... "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LuffySenpai 10 פורסם 2017 באפריל 14 LuffySenpai משתמש רשום 10 20 הודעות איזה שקרן. 3 ימים אני מחכה ותשובה אחת הוא לא החזיר לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 14 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 8 שעות LuffySenpai אמר: איזה שקרן. 3 ימים אני מחכה ותשובה אחת הוא לא החזיר לי בטוח? יכול להיות שנגמרו לו הקודים "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 באפריל 14 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני ב-10.4.2017 at 11:06 KnifeSkrops אמר: גיל הפסיק לחלק קודים, אם אתה מעונין בקודים בחינם אתה צריך לעבוד לפי המדריך... אם תומר אמר שהוא לא הפסיק אז הוא לא הפסיק דונגרים כמו @The Donger יודעים על מה הם מדברים D: מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו