Nave Dayan 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 Nave Dayan חדש/ה ב־YourGame נווה 1 23 הודעות וואלה אני לא בטוח אם זוכרים אותי פה הרבה אני כבר קצת יותר משנה בסרבר אבל פרשתי בחודשיים האחרונים ואני עומד לחזור עוד שבוע :) אז וואלה אם מישהו זוכר אותי אז זה דווקא דיי נייס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 באפריל 8 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות וואלה השם שלך מוכר לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 באפריל 8 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לא מכיר, ברוך שובך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 8 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות לפני 55 דקות Nave Dayan אמר: וואלה אני לא בטוח אם זוכרים אותי פה הרבה אני כבר קצת יותר משנה בסרבר אבל פרשתי בחודשיים האחרונים ואני עומד לחזור עוד שבוע :) אז וואלה אם מישהו זוכר אותי אז זה דווקא דיי נייס אני :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nave Dayan 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 Nave Dayan חדש/ה ב־YourGame נווה 1 23 הודעות לפני 1 שעה SpAze אמר: אני :) וואלה אתה באמת גבר :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 8 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות לפני 1 דקה Nave Dayan אמר: וואלה אתה באמת גבר :) מסכים איתך לגמרי ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 פורסם 2017 באפריל 8 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות כן, זוכר אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שמחים שחזרת לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nave Dayan 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 Nave Dayan חדש/ה ב־YourGame נווה 1 23 הודעות לפני 1 שעה NadavOhana אמר: שמחים שחזרת גם אני שמח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 8 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות אין לי מושג מי אתה אבל ברוך שובך :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 8 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות ברוך שובך 3: בהצלחה, ותהנה :) סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באפריל 8 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות קילר ציקן ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 באפריל 8 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות לפני כעת fade ezpz 1 אמר: קילר ציקן ? כן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באפריל 8 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני כעת SpAze אמר: כן הידד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Karius 23 פורסם 2017 באפריל 8 Karius YourGame Beginner Johnny - 17 - BudyBuilding - Football - Gaming 23 115 הודעות מוכר לי מאוד נודר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו