kakashi 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 kakashi חדש/ה ב־YourGame ליאור 8 8 הודעות שם מגיש התלונה:WinnyDaPooh SteamID:STEAM_1:1:207382870 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:SP neon קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198327604466/ תאריך המקרה:4.8.17 תיאור המקרה:אומר שאני לא יורה בחברים שלי כאילו שאנחנו טים.אבל אני יריתי בחבר שלי ואני קצת עקום אז לא הרגתי את חבר שלי בהתחלה ואז לקחתי AWP הרגתי אותו איתו ואז הוא נתן לי באן.... הוכחות תומכות:חבר שלי היה שם ואני יריתי בו הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 8 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות @Sp Ne0n @NadavOhana @Forrest Gump קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 8 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפי מה שהבנתי, קראו למנהל השרת להכנס לשרת כי היו בעיות וקללות וכשהוא נכנס הוא ראה אותך ואת cloudy לא הורגים אחד את השנייה ועושים team, הוא נתן לכם אזהרה להפסיק. מפה הבאה הוא רואה אותכם שוב עושים את זה ומוותר לכם אך אתם ממשיכים פעם נוספת ולכן הביא לכם באן. בנוסף עשית בעיות לפני שהמנהל נכנס. עוד משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kakashi 8 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 8 kakashi חדש/ה ב־YourGame ליאור 8 8 הודעות 1.מתי שהוא אמר לנו לא להיות טים אני ניסיתי להרוג אותו 2.הוא קילל את CLOUDY אמר לו "אל תזיין תסכל" (אין רקורד אבל היו אנשים) 3.הוא הביא לי באן על זה שלא הצלחתי להרוג את CHABI עם גלוק ואז הרגתי אותו עם AWP והוא נתן באן אדמינים טובים אתם אין לי מה להגיד לכם! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 פורסם 2017 באפריל 8 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 7 שעות Forrest Gump אמר: לפי מה שהבנתי, קראו למנהל השרת להכנס לשרת כי היו בעיות וקללות וכשהוא נכנס הוא ראה אותך ואת cloudy לא הורגים אחד את השנייה ועושים team, הוא נתן לכם אזהרה להפסיק. מפה הבאה הוא רואה אותכם שוב עושים את זה ומוותר לכם אך אתם ממשיכים פעם נוספת ולכן הביא לכם באן. בנוסף עשית בעיות לפני שהמנהל נכנס. עוד משהו? סליחה שאני מגיב אבל בהתהחלה עשינו טים הוא אמר לנו להפסיק הפסקנו במיידי! אחרי זה נגמר לו היריות בגלוק לכן הוא לא הצליח להרוג את צאבי כנראה הוא חשב שזה טים (לפעמים גם אדמינים טועים) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו