d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות (נערך) שם מדווח על הבעיה\באג: d4x השרת בו קרתה הבעיה: (שם השרת) JailBreak-YourGame Hebrew/English פירוט על הבעיה\באג: הסקין Ezio עלה לחנות של ה T-Skins והיה לי Trevor שעולה 40000 קרדיטים ה Ezio נראה לי הרבה יותר יפה אז מכרתי את הטרבור וקניתי את ה Ezio שהוא עולה 35000 ועכשיו אני רואה שהקרדיטים חזרו לי והפסדתי פה 10 אלף קרדיטים עידן המתכנת יודע שהיה לי טרבור ויש לי תמונה שקניתי תאיזו במידה וצריך אשלח. צילום של הבעיה (במידה ויש): במידה וצריך אשלח כולם יודעים שהיה לי טרבור. הערות: מקווה שיחזור לי כמה שיותר מהר תודה להנהלת CSGO. נערך 2017 באפריל 7 על ידי idodo קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @Senor קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות לפני 18 דקות MoriAss אמר: @Senor הוא לא בבית דיברתי איתו מקודם להביא לך תמונות של זה שקניתי תטרבור ותאיזו? אין לי אינטרס לשקר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות כשהוא יהיה הוא יענה אל תדאג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 7 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות כן אתה צודק, לגמרי טעות שלי, אתה וצ'אבי תקבלו את הסקין חזרה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.