עבור לתוכן

סקיילין נתן לי מיוט

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול harban
  • bar
  • 5
  • 79 הודעות

שלום אני לא יודע מה קרה שהקהילה הזאת מתחילה לחפש אותי על שטויות אבל סקיליין הביא לי מיוט ליומיים בגלל שכאילו איימתי עליו אתם מחפשים אותי יותר מדי ומשום כך אני אומר דברים לא רצוניים שנאלצים להביא לי מיוט האם אפשר להוריד מיוט ולפתוח דף חדש?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 4
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

יוצר/ת האשכול harban
  • bar
  • 5
  • 79 הודעות

אני לא בא לצאת נגד הקהילה ואני הרבה זמן משחק פה אם המקום שלי לא ראוי בקהילה הזאת פשוט תגידו.....

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

תראה, אני שומע הרבה דברים שאתה עושה בשרתים כמו איומים על שחקנים של "בוא לאיפה שאני גר נראה אותך", וזה מצונזר כמובן.

אנחנו כאן בשביל להנות ואני בטוח שגם אתה, ודברים כאלה ללא ספק פוגעים בזכות של כל השחקנים להנות בשרתים.

שמעתי שגם טל (סקיילין) פנה אלייך בפרטי וביקש לפתוח איתך דף חדש, ודבר כזה דורש הרבה אומץ. אתה הסכמת להצעה ובכל זאת ממשיך עם ההתנהגות הזאת, איך אנחנו יכולים לסמוך עלייך ככה?

כמובן שאני לא רוצה שאף אחד ירגיש שמחפשים אותו בשרתים, לכן ניתן לך הזדמנות *אחרונה* ואני באמת מקווה שתיתן לנו לראות שאתה לא מחפש לעשות בעיות בשרת, ופעם הבאה העונש יהיה חמור יותר, המיוט ירד לבנתיים.

תודה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול harban
  • bar
  • 5
  • 79 הודעות

תראה אני לא מבין מה חשבתם אבל בכל קהילה יש סכסוכים בין שחקנים עד שזה הגיעה לרמה הזאת אני מצטער הכל מקרה 

סקיילין אמר שאתה צריך לבוא להוריד לי את המיוט אז בזמנך הפנוי...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות

המיוט שלך ירד דרך הסורסבאן, הכל טוב

אם אתה עדיין לא יכול לדבר אז במפה הבאה זה יסודר.

נעול

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...