1MEOWMAN 11 פורסם 2017 באפריל 7 1MEOWMAN משתמש רשום 11 23 הודעות לפני 3 דקות shahar3690 אמר: אתה לא יודע מה יקרה באמת ?? ואולי תעשה שזה היה אפשרי רק שיש אדמין בשרת לשים שירים בסלאם בשביל משחקים לפני כעת Dark אמר: אני לא מבין איזה משחקים אתה רוצה לעשות עם סלאם אנחנו לא tomorrowland xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) לפני 2 דקות Dark אמר: אני לא מבין איזה משחקים אתה רוצה לעשות עם סלאם אנחנו לא tomorrowland במפה החדשה של לגו וגם באלקטריק בדיסקו אין שירים ויש דיסקו במפות כמו קלאד ואלקטריק חרא של דיסקו אז היה אפשר לשים שירים טובים נערך 2017 באפריל 7 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות @Dark עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Lay 105 פורסם 2017 באפריל 7 1Lay YourGame Expert אילי 105 447 הודעות הדבר היחידי שיגרם מזה זה בעיות ושאין אדמין דיסקו זה מיותר כי אין מי שיעשה ווט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 32 דקות Dark אמר: ההצעה לא יתקבלה ... לפני 30 דקות Dark אמר: ממש לא זה יהפוך להמון בלאגן מסכים זה יגרום לכעוס ולבאגן הצעתך לא התקבלה! אבל תודה על הצעתך! ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.