Yarin 200 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות שם מגיש ההצעה: SpAze תאריך הגשת ההצעה: 7/4/17 הצעה לשרת: Surf combat פירוט על ההצעה: שבחמש הראשנות של הראונד שיהיה גוד לכל השחקנים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה שלי טובה מכיבן שנגיד שחקן מקביל אאוטו סניפר אז הוא פשוט נשאר בספאוון שלו ויורה על כל מי שקופץ . קישור לפלאגין (במידה ויש): - הערות: - קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 פורסם 2017 באפריל 7 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות לפני 3 דקות SpAze אמר: שם מגיש ההצעה: SpAze תאריך הגשת ההצעה: 7/4/17 הצעה לשרת: Surf combat פירוט על ההצעה: שבחמש הראשנות של הראונד שיהיה גוד לכל השחקנים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה שלי טובה מכיבן שנגיד שחקן מקביל אאוטו סניפר אז הוא פשוט נשאר בספאוון שלו ויורה על כל מי שקופץ . קישור לפלאגין (במידה ויש): - הערות: - לא רוצה להתערב (וסליחה אם זה מפריע למישהו) אבל יש את זה כבר מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות לפני כעת SwagiWolf אמר: לא רוצה להתערב (וסליחה אם זה מפריע למישהו) אבל יש את זה כבר מה יש? גוד ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 באפריל 7 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות לפני 1 שעה SpAze אמר: מה יש? גוד ? כן כולם בצבעים כחול ואדום ב10 שניות הראשונות משמה שהם בגוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו