Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות שם מגיש התלונה: Bumps - Aviv SteamID: STEAM_1:0:169543088 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: JAIL האדמין שביצע את ההרחקה: ForrestGump אורך ההרחקה: 1 day סיבת ההרחקה: עושה בעיות כשאין אדמינים תיאור המקרה: שלחו רקורד שקיללתי איזה פעמיים שלוש ועל זה קיבלתי באן ליום... הוכחות ( במקרה ויש) Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות אחרי זה אתם אומרים שאתה לא מחפשים שחקנים אבל כמובן שאתם מבלבלים את השכל. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות @Forrest Gump @NadavOhana Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות מאפיות בשרת, פריקילים בלי סוף, אשכרה מחתרת זה מה שאתה עושה, רוב הבעיות הם בדקות 7-10. אני לא מבין באיזו זכות אתה בא לפה ומתלונן על הבאן הזה מאז שירדת כל מה שאני שומע ממך זה שחקנים שבאים אליי בפרטי ומתלוננים שאתה עושה טרור בשרתים. תרגיע את כל ההתנהגות שלך בשרתים לפני שאתה בא לפה ומתלונן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות על פי הרקורד רואים רק שקיללתי, זה שהחלטת להאשים אותי בפריקילים ו"טרור" בשרת זה החלטה שלך. אני באמת לא מבין את ההנהלה פה, אומרים שלא מחפשים שחקנים ונותנים באן ליום על קללות. ואז מה ששחקנים אומרים לך שאני עושה טרור, זה כמו שאני אגיד שכל שחקן עושה לי פריקיל, בלי רקורד מצד המאשים אתה לא יכול לעשות כלום. מקווה שתבין שמה שרואים ברקורד זה אותי מקלל ולא עושה "טרור". אלא אם יש רקורד שסותר את מה שאני אומר אשמח אם תוריד לי את הבאן. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות אשמח אם תסביר לי מה זה ה"רשימה השחורה" שלך בשרת? הורג כל מי שמתחשק לך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 58 דקות Forrest Gump אמר: אשמח אם תסביר לי מה זה ה"רשימה השחורה" שלך בשרת? הורג כל מי שמתחשק לך? זה היה בצחוק, יש לך רקורד שלי הורג אותם בלי סיבה? Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לא וזה לא מעניין אותי, גם אם לא עשית פריקיל. מה שעשית בשרת היה נטו בעיות ובלאגן, לא משנה איך עשית את זה. שבת שלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 9 דקות Forrest Gump אמר: לא וזה לא מעניין אותי, גם אם לא עשית פריקיל. מה שעשית בשרת היה נטו בעיות ובלאגן, לא משנה איך עשית את זה. שבת שלום בגלל שקיללתי פעמיים? ילד שלא מבין בגייל מסביר לי מה עשיתי ומה לא. אין לי מושג איך העלו אותך לתפקיד כזה, אין לי מושג איך אתה עדיין בתפקיד הזה ומקווה שתרד מהתפקיד הזה מהר. באן ליום על שתי קללות? תהיה רציני כי זה כל מה שרואים ברקורד. מקסימום מיוט לשעה או באן לשעה. אבל בסדר אתה כבר תקוע על עץ שאתה כל יכול ואני יודע שאת הבאן אתה לא תוריד אז בהצלחה. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות כמו שאמרת, הבאן לא ירד. נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.