Swagi 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות שם מגיש ההצעה: SwagiWolf תאריך הגשת ההצעה: 7.4 הצעה לשרת: (שם השרת) surf combat פירוט על ההצעה: בלי fall damege מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי זה לא כיף שעושים סארף ונופלים למקום ומתים קישור לפלאגין (במידה ויש): אין אבל בטוח יש לכם הערות: אין מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באפריל 7 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לא יקרה. יש מקומות שאתה פשוט לא אמור להגיע אליהם עם הסארף. חייב שיהיה fall damage ככה המוד בנוי חלק מהמפות נבטל בהם את זה אל תדאג. אפשר לנעול My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות לפני 11 דקות Sp Ne0n אמר: לא יקרה. יש מקומות שאתה פשוט לא אמור להגיע אליהם עם הסארף. חייב שיהיה fall damage ככה המוד בנוי חלק מהמפות נבטל בהם את זה אל תדאג. אפשר לנעול לא רוצה להתווכח אבל אני בתור אחד שעושה סיבובים באוויר בסארף ואני טוב אז שאני נופל לרצפה אני מת... (וזה מעצבן מאוד) מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באפריל 7 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 7 דקות SwagiWolf אמר: לא רוצה להתווכח אבל אני בתור אחד שעושה סיבובים באוויר בסארף ואני טוב אז שאני נופל לרצפה אני מת... (וזה מעצבן מאוד) שוב אני אומר זה תלוי במפה. ברוב המפות יש מים ובאלה שאין אנחנו נוסיף את זה. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו