Swagi 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות שם מגיש ההצעה: SwagiWolf (אופיר) תאריך הגשת ההצעה: 7.4 הצעה לשרת: (שם השרת) Surf combat פירוט על ההצעה: קשה להסביר אבל שלמשל הכוונת תמיד נשארת מכוון למשל מתי שאתה באוויר (קופץ) עם נשק אז הכוונת של הנשק לא מכוונת אז יש פלאגין שזה ישאר מכוון למשל מתי שאתה באוויר עם awp אתה יכול לירות באנשים ברצפה ראיתי את זה בהרבה שרתים בחול וזה ממש משפר את חווית המשחק ויותר אנשים יבואו על בטוח מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי הרבה אנשים יהנו לירות באוויר באנשים וזה ממש ישפר את החוויה (ולפני שאתם אומרים שזה קל זה לא קל בכלל רק אם אתה ממש טוב בסארפ) קישור לפלאגין (במידה ויש): אין. אבל אני בטוח שיש הערות: יש לי עוד הרבה הצעות מאחד שמשחק הרבה surf combat בשרתים מחול מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באפריל 7 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני כעת SwagiWolf אמר: שם מגיש ההצעה: SwagiWolf (אופיר) תאריך הגשת ההצעה: 7.4 הצעה לשרת: (שם השרת) Surf combat פירוט על ההצעה: קשה להסביר אבל שלמשל הכוונת תמיד נשארת מכוון למשל מתי שאתה באוויר (קופץ) עם נשק אז הכוונת של הנשק לא מכוונת אז יש פלאגין שזה ישאר מכוון למשל מתי שאתה באוויר עם awp אתה יכול לירות באנשים ברצפה ראיתי את זה בהרבה שרתים בחול וזה ממש משפר את חווית המשחק ויותר אנשים יבואו על בטוח מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי הרבה אנשים יהנו לירות באוויר באנשים וזה ממש ישפר את החוויה (ולפני שאתם אומרים שזה קל זה לא קל בכלל רק אם אתה ממש טוב בסארפ) קישור לפלאגין (במידה ויש): אין. אבל אני בטוח שיש הערות: יש לי עוד הרבה הצעות מאחד שמשחק הרבה surf combat בשרתים מחול אני חושב שזה אחלה הצעה וזה חוסך RAGEM מאנשים צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באפריל 7 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות זה עובד גם על נגב? זה כביכול מבטל את הRECOIL לא? השיטה הכי טובה להרוג באוייר היא עם שוטגן (sawed-off הכי טוב לאוויר) My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באפריל 7 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני 7 דקות Sp Ne0n אמר: זה עובד גם על נגב? זה כביכול מבטל את הRECOIL לא? השיטה הכי טובה להרוג באוייר היא עם שוטגן (sawed-off הכי טוב לאוויר) אז תנסו אולי אפשר להגביל את זה רק לכמה נשקים כמו שוטגן צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
✡✌Umaru • Chan✌✡ 54 פורסם 2017 באפריל 7 ✡✌Umaru • Chan✌✡ YourGame Beginner Yuval | יובל 54 114 הודעות לדעתי זה אחלה רעיון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 10 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות מה עם ההצעה ? @Senor @Sp Ne0n זה אמור לצאת ככה למי שלא הבין מה אני מתכוון (באותו זמן אני באוויר). מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באפריל 10 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לא יקרה מצטער, יותר מדי OP אתה לא חושב? My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו