MoriAss 101 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות האם אתם חושבים שכדאי לתת לטרור להתקמפר כמה שבא לו? או לקבוע זמן בו אסור לו יותר להתקמפר? אני מבקש ממי שעונה גם לתת דעה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 7 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות אני חושב שצריך להגביל את הטרור, מוציא את החשק מהמשחק לצפות בטרור מתקמפר עד שהוא חוזר או עד שהסיטי מוצא אותו לוקח מלא זמן.. תומך בהצעה הזו מאוד! אני לא משחק בג'ייל כל יום אבל כשאני משחק זה מתסכל לראות את הטרור מתקפרים... סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 7 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפי דעתי לא צריך... מאז שנכנס החוק אל המשחק כל הסיטי צועקים טרור קאמפר סליי... גם אם אין אדמין מה שגורם לטרור לצאת ממקום מרידתם ובעצם למות נניח במפה קלאודס אפשר לקחת נגב ולהתקמפר מתחת לעץ מה שככל הנראה (אם הסיטי לא יודעים איך להתמודד עם הסיטואציה) הטרור ינצחו לסיכום, ישנם שני סוגי משחק בגייל, מרד ואלר... מאז אותו החוק קשה יותר למרוד וישנם שחקים (כמוני) שאוהבים למרוד... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 פורסם 2017 באפריל 7 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות לפני 1 דקה Binkeys אמר: לפי דעתי לא צריך... מאז שנכנס החוק אל המשחק כל הסיטי צועקים טרור קאמפר סליי... גם אם אין אדמין מה שגורם לטרור לצאת ממקום מרידתם ובעצם למות נניח במפה קלאודס אפשר לקחת נגב ולהתקמפר מתחת לעץ מה שככל הנראה (אם הסיטי לא יודעים איך להתמודד עם הסיטואציה) הטרור ינצחו לסיכום, ישנם שני סוגי משחק בגייל, מרד ואלר... מאז אותו החוק קשה יותר למרוד וישנם שחקים (כמוני) שאוהבים למרוד... זה בדיוק מה שבאתי לרשום הסיטי אומרים כל הזמן טרור קמפר סליי וגם האדמין. אם אתם רוצים להוסיף את החוק תחזרו עם האדמינים על החוקים טוב טוב כדי שיגידו טרור וסיטי קמפר סליי במקום רק טרור קמפר סליי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 פורסם 2017 באפריל 8 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות (נערך) לא צריך להוציא אבל אם נשאר 5 טרור / 15:00 אז הטרור חייב להגיד איפה הוא וככה זה יותר הוגן זה חצי חצי d4x נערך 2017 באפריל 8 על ידי idodo קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
d4x 27 פורסם 2017 באפריל 8 d4x YourGame Beginner עידו 27 110 הודעות לפני 8 שעות No0oAm אמר: לא צריך להגביל, אבל בהחלט צריך לעשות שבמידה ויש מספר מסוים של טרור אז הוא יצטרך להגיד איפה הוא, וגם שלא נגיע למצב כמו בCLOUDS כשאמורים T CAMPER SLAY וברגע כשהטרור יוצא דופקים לו כדור. @MoriAss מה שאני אמרתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו