Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות שם מגיש התלונה:Mega4U SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: defbon הדיקטטור קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:XXX הוא אדמין תאריך המקרה:7.4 תיאור המקרה: היום שאלתי את שחר מה קורה והוא נתן לי גאג ל5 דקות שאומר פעם הבאה זה יהיה ארוך אחרי זה שאלתי אותו למה קיבלתי גאג הוא לא רצה לענות ואמר לי דיי להספים הוא ממש דיקטטור שחושב רק על עצמו הוכחות תומכות:אין יש את הסורסבאן הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 7 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות במקרה שאתה מגיש תלונה אתה לא צריך להעביר ביקורת על האדמינים ולהגיד "הוא דיקטטור שחושב רק על עצמו", יש דרך להגיש תלונה בצורה יפה. שתדע להבא. @defBON @NadavOhana @Forrest Gump קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2017 באפריל 7 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 7 דקות wackthat אמר: במקרה שאתה מגיש תלונה אתה לא צריך להעביר ביקורת על האדמינים ולהגיד "הוא דיקטטור שחושב רק על עצמו", יש דרך להגיש תלונה בצורה יפה. שתדע להבא. @defBON @NadavOhana @Forrest Gump צודק, יש דרך להגיש תלונה אבל חלק מהתלונה זה גם ביקורת. אם אין לך משהו חכם להגיב אל תגיב פשוט תתייג את המנהלים. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 7 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות אתה מתגרה בשחקנים עוד משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות שאומרים תשם שלי זה בסדר? אני לא רוצה שיקראו לי נועם ותכלס לבלו קאט אין בעיה עם זה שאני קוראה לו שחר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 7 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות נדבר בפרטי זה לא ממש מתאים לפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באפריל 7 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות למה לא מתאים לפורום? לפי דעתי זה מתאים לפורום שירגישו כמה פתטים הם. אתם מתגרים בילד שאתם יודעים מה השם של אבא שלו ויודעים שיש לילד אחר את אותו שם. זה לא יעבור בשתיקה, הבא שמשתמש בשם הזה בצורה כלשהי של התגרות יקבל באן ארוך. תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.