Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: Shtoota סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: אלוהים אורך ההרחקה: 30 סיבת ההרחקה: record תיאור המקרה: סקיליין אמר שרק אם אני אפתח תלונה הוא יסכים לשלוח לי את הסיבה לגאג אז... לא אמרתי שלא עשיתי כלום, הוא פשוט לא הסכים לשלוח... הוכחות ( במקרה ויש) - זה אפילו לא תלונה... @Skyline פשוט תשלח את הסיבה וזהו... אני לא צריך ממך הטפות. נערך 2017 באפריל 7 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 7 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות רשום לך בסיבה רקורד אתה יכול בין מה לא עשית נכון ואולי קצת להיזכר בזה הרקורד גם ככה אצלי והשחקן ששלח לי אותו לא מעוניין לפרסם אותו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) לפני 9 דקות Dark אמר: רשום לך בסיבה רקורד אתה יכול בין מה לא עשית נכון ואולי קצת להיזכר בזה הרקורד גם ככה אצלי והשחקן ששלח לי אותו לא מעוניין לפרסם אותו אוקי תודה, פשוט אמרו לי שכשאני אגיש תלונה ישלחו את הרקורד... אם הייתי יודע שהוא לא מעוניין שאני אדע את שמו, לא הייתי מבזבז לשנינו את הזמן. אתה יכול לפחות להגיד מה כתבתי... כי פעם אחת סקיליין אומר שהעלבתי, ואז הוא אמר גוסטינג. מפה לשם אני כבר לא ידוע על מה הגאג. נערך 2017 באפריל 7 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 7 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפני 1 שעה Shtoota אמר: אוקי תודה, פשוט אמרו לי שכשאני אגיש תלונה ישלחו את הרקורד... אם הייתי יודע שהוא לא מעוניין שאני אדע את שמו, לא הייתי מבזבז לשנינו את הזמן. אתה יכול לפחות להגיד מה כתבתי... כי פעם אחת סקיליין אומר שהעלבתי, ואז הוא אמר גוסטינג. מפה לשם אני כבר לא ידוע על מה הגאג. כן העלבת שחקנים וקיללת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2017 באפריל 7 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות לפני כעת Dark אמר: כן העלבת שחקנים וקיללת אותם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) לפני 1 דקה Dark אמר: כן העלבת שחקנים ורשמת בן * אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame! * אוקי תודה, אפשר לנעול חג שמח. נערך 2017 באפריל 7 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.