Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות 22. CTs אסור להתקמפר בנשקיה 20 שניות אחרי תחילת הראונד אלא אם יש לפחות 3 סיטי וגם אז אסור ליותר מאחד להתקמפר שם. באמת שאני לא מבין מה הקטע @NadavOhana בקלאד יושבים בתא שקוף נשקיה עם AWP מי יכול להרוג אותך ? זה כמו שאני יקח אוטו נוב וישב כול הראנד בנשקיה ברבל יש סיבה שחייבים לצאת מהנשקיה בדקה 19:40 וברבל 19:20 באמת חוק מיותר אבל בזכות החוק הזה אני יכול לשבת עד 00:00 בתא שקוף נשקיה עם אוטו נוב EZ EZ EZ אבל דקה של רצינות תשנו את החוק ! תודה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) בקלאד ורבל כול הקטע זה למרוד לנשקיה בקלאד זה עם ביאופ מגלצה וברבל עם כול הפורטלים אני חושב שזה לא היה כיף אם סיטי היה שם עד דקה 16:00 נערך 2017 באפריל 6 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 6 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) איך אתה מעז להגיד את זה... שחקנים ותיקים ממך עם כל כך הרבה נסיון כתבו את החוקים האלה. כל כך הרבה נסיון שבחצי שנה האחרונה היום הייתה הפעם הראשונה שלהם בשרת... אבל למי אכפת מתי הם נכנסו ומתי הם לא. העיקר שנותנים הזדמנות לאנשים חדשים, לא ככה! אופס, שכחתי... הוא לא כל כך חדש. אבל כשחושבים על זה שוב, עדיף לא לתת הזדמנות מאשר לתת אותה לחבר או אח של המנהל השני. הרע במיעוטו. מצחיק איך מנהל אחר מנהל, כולם מתגעגעים לתומר, ואף אחד לא חושב לנסות לעשות את מה שהוא עשה, אני לא אעמיק בזה שוב כי כבר חפרו על זה מספיק, בכמה מילים: תאהבו את השחקנים שלכם, תלכו לקראתם. * כמובן שאני לא מזכיר שמות, שלא ינצלו את הבמה וימחקו את התגובה. נערך 2017 באפריל 7 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) לפני 7 דקות Shtoota אמר: איך אתה מעז להגיד את זה... שחקנים ותיקים ממך עם כל כך הרבה נסיון כתבו את החוקים האלה. כל כך הרבה נסיון שבחצי שנה האחרונה היום הייתה הפעם הראשונה שלהם בשרת... אבל למי אכפת מתי הם נכנסו ומתי הם לא. העיקר שנותנים הזדמנות לאנשים חדשים, לא ככה! אופס, שכחתי... הוא לא כל כך חדש. אבל כשחושבים על זה שוב, עדיף לא לתת הזדמנות מאשר לתת אותה לחבר או אח של המנהל השני. הרע במיעוטו. מצחיק איך מנהל אחר מנהל, כולם מתגעגעים לתומר, ואף אחד לא חושב לנסות לעשות את מה שהוא עשה. עצוב שאחרי כול כך הרבה זמן המנהלים של הגייל (מפעם) כבר לא מבנים את הכיף של הגייל נערך 2017 באפריל 7 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 22 דקות Shtoota אמר: איך אתה מעז להגיד את זה... שחקנים ותיקים ממך עם כל כך הרבה נסיון כתבו את החוקים האלה. כל כך הרבה נסיון שבחצי שנה האחרונה היום הייתה הפעם הראשונה שלהם בשרת... אבל למי אכפת מתי הם נכנסו ומתי הם לא. העיקר שנותנים הזדמנות לאנשים חדשים, לא ככה! אופס, שכחתי... הוא לא כל כך חדש. אבל כשחושבים על זה שוב, עדיף לא לתת הזדמנות מאשר לתת אותה לחבר או אח של המנהל השני. הרע במיעוטו. מצחיק איך מנהל אחר מנהל, כולם מתגעגעים לתומר, ואף אחד לא חושב לנסות לעשות את מה שהוא עשה, אני לא אעמיק בזה שוב כי כבר חפרו על זה מספיק, בכמה מילים: תאהבו את השחקנים שלכם, תלכו לקראתם. * כמובן שאני לא מזכיר שמות, שלא ינצלו את הבמה וימחקו את התגובה. עצוב איך זה שהדבר היחיד שאתה יודע לעשות זה לתת ביקורות , לצאת על אנשים ולריב איתם חבל שכך בכל מקרה לנושא: במקום לבוא להתלונן על החוק אני אשמח אם תציע לי מה אתה חושב שאפשר לשנות בו אני מסכים שהחוקים כרגע לא הכי מושלמים אבל בשביל זה יש את הפורום כדי שפה תגידו לנו מה דעתכם ומה תרצו לשנות ולשפר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 3 דקות MoriAss אמר: בשביל זה יש את הפורום כדי שפה תגידו לנו מה דעתכם ומה תרצו לשנות לשפר פשוט להחזיר את החוק הישן במפה רגילה מותר לסיטי להיות עד 19:40 בנשקיה וברבל מותר עד 19:20 מה הבעיה? לאף אחד לא היה בעיה עם החוקים עד עכשיו אז למה לשנות @MoriAss עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני כעת shahar3690 אמר: פשוט להחזיר את החוק הישן במפה רגילה מותר לסיטי להיות עד 19:40 בנשקיה וברבל מותר עד 19:20 מה הבעיה? לאף אחד לא היה בעיה עם החוקים עד עכשיו אז למה לשנות @MoriAss רואה? על דברים כאלה אני מדבר אני מודה לך מאוד על שהראת לי צד אחר בסיפור של זה וממש מעריך את זה החוק שונה אבל אני חושב שיש עוד כמה צדדים להסתכל על זה לכן אני יסתכל על זה בימים הקרובים לראות איך זה מתנהל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני כעת MoriAss אמר: רואה? על דברים כאלה אני מדבר אני מודה לך מאוד על שהראת לי צד אחר בסיפור של זה וממש מעריך את זה החוק שונה אבל אני חושב שיש עוד כמה צדדים להסתכל על זה לכן אני יסתכל על זה בימים הקרובים לראות איך זה מתנהל תראה מה יקרה רבל : עומדים להיות עם אוטו נוב עד דקה 00:00 בתא שקוף נשקיה ומון גייל עומדים להיות עם אוטו נוב מעל התאים עד 00:00 בתא השקוף בקיצור זה יהרוס את הכיף שבשרת הגייל עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני כעת shahar3690 אמר: תראה מה יקרה רבל : עומדים להיות עם אוטו נוב עד דקה 00:00 בתא שקוף נשקיה ומון גייל עומדים להיות עם אוטו נוב מעל התאים עד 00:00 בתא השקוף בקיצור זה יהרוס את הכיף שבשרת הגייל זה אומר שיש לך הצעה להוסיף חוק? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה MoriAss אמר: זה אומר שיש לך הצעה להוסיף חוק? אין לי חוק להוסיף פשוט תחזירו את החוקים הישנים לאף אחד לא היה בעיה איתם עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 2 דקות shahar3690 אמר: אין לי חוק להוסיף פשוט תחזירו את החוקים הישנים לאף אחד לא היה בעיה איתם הגיע הזמן לשינוי כך שכרגע זה לא יחזור לכמו שזה היה פעם אני מקווה שתסתגל לזה ותראה גם את הצדדים הטובים בזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אני לא רוצה להיכנס לזה כאן אני מעדיף שאם יש לך מה להוסיף נמשיך את השיחה הזו בפרטי. לילה טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות (נערך) לפני 4 דקות MoriAss אמר: הגיע הזמן לשינוי כך שכרגע זה לא יחזור לכמו שזה היה פעם אני מקווה שתסתגל לזה ותראה גם את הצדדים הטובים בזה אתה רוצה שינוי? תחליפו מפות ? תחליפו אדמינים ? תחליפו אחסון ? תחליפו מנהלים ? תסירו מפות ? לא חסר דברים אני בכללי בעד דברים חדשים אבל זה חוק שיהרוס את הגייל אתה רוצה דברים ישנים ? תעיף את כול המפות החדשות כול רבל וקלאד תכניס מפות מ1.6 ותתחיל לשחק לך על זה :) נערך 2017 באפריל 7 על ידי shahar3690 עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אם כל הכבוד לא ביקשתי ממך עצות לגבי הצוות שלנו יש לך בעיות עם המפות? אין בעיה! תציע מפות! יש לך בעיה עם מפה? אין בעיה...תגיד לנו אחסון? מה הבעיה באחסון בדיוק? ולצערי אי אפשר להכניס מפות מ1.6 כי רובם לא קיימות ל csgo קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2017 באפריל 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות בכל מקרה כמו שאמרתי זה לא המקום לזה תפנה אלי בפרטי ונמשיך את זה שם ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.