Spok3y 421 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות מי הביא אותכם למשחק? חבר מהכיתה הכריח אותי לקנות, ואני עד היום משחק :) סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2017 באפריל 6 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות 2 חברים מפעם שאחד מהם איתי בבית ספר. p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 באפריל 6 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות שני חברים אמרו לי לשחק איתם אז שיחקתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באפריל 6 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות גם חבר שלי מהכיתה הכיר לי. בהתחלה חשבתי שהמשחק "גרוע" אבל עכשיו אני מבין כמה טעיתי! ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SaarC 128 פורסם 2017 באפריל 6 SaarC YourGame Expert סער 128 597 הודעות ראיתי את הסרטון "איך לצאת מסילבר" של YOURGAMINGPILL והכרתי כבר CS 1.6 וממש התלהבתי וקניתי בברכה, סער. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 פורסם 2017 באפריל 7 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות לבד מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 באפריל 7 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות ראיתי על המשחק ביוטיוב, וגם ראיתי שיש לי הרבה חברים שמשחקים במשחק אז חשבתי מה לכולם יש ולי לא? קניתי ואני לא מתחרט :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו