Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות שם מגיש ההצעה: Scrab תאריך הגשת ההצעה: 4.6.17 הצעה לשרת: Arena פירוט על ההצעה: שיהיה שיהיה אופציה בguns לשחק ראונדים של smg כלומר יהיה סיבוב שיהיה אפשר לשחק עם mp7 ועוד Smgs מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: יוסיף יותר עניין בשרת, יש עוד רובים בסיאס לא רק רייפלס. קישור לפלאגין (במידה ויש): nope הערות: @Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 באפריל 6 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות +1 רעיון מצוין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באפריל 6 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות GR8 IDEA M8 GL <3 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באפריל 6 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפי דעתי זה רעיון לא טוב. כל הקטע הוא להתאמן בארנה באיים וכו... SMG לא יעזור... אולי זה יהיה יותר כיף, אבל אני מאמין שהרבה יתנגדו לזה. בכל אופן, בההצלחה עם זה. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני כעת ParaDoX אמר: לפי דעתי זה רעיון לא טוב. כל הקטע הוא להתאמן בארנה באיים וכו... SMG לא יעזור... אולי זה יהיה יותר כיף, אבל אני מאמין שהרבה יתנגדו לזה. בכל אופן, בההצלחה עם זה. מי אמר שזה כל הקטע? השרת נוצר בשביל שיהיה עוד שרת כיפי בקהילה... זה כמו שתגיד לי שאתה הולך לגייל להתאמן, בשביל להתאמן יש לי deathmatch retakes ועוד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באפריל 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אל תספימו את האשכול ב +1 זה ממש לא תשובה זה כבר ספאם. תרשמו את הדעות שלכם בלבד אבל ספאם ממש לא. לנושא: מחכה לתגובת מנהל השרת לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2017 באפריל 6 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות פעם אחרונה שאני רואה גנון כזה בפורום. לכל התוהים - "1+" זה אכן ספאם, אלא אם כן מוסיפים לזה עוד כמה שורות על הדעה. לדוגמא" 1+ לדעתי זה רעיון מצוין כי X וכי X" יש דרך לרשום תגובה ביקורתית ודעתית, 1+ זה ממש לא הדרך. אל תשכחו שכל הקהילה רואה את כל הריב הטיפשי הזה וזה יוצר רושם שלילי לגמריי. תגובות לא קשורות נמחקו. המתינו לתגובה של @Spok3y אני לא רוצה שאף אחד יגיב אחריי. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 6 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות הרעיון נחמד מאוד, אם זה יתקבל אז אקבל את זה רק אם יהיה את האפשרות של לבטל את זה, כמו ה - AWP Rounds כדי שזה לא יפריע לשחקנים שלא רוצים, עכשיו השאלה האמיתית היא אם זה אפשרי מבחינה תכנותית, נחכה לתשובת המתכנת @Senor סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
✡✌Umaru • Chan✌✡ 54 פורסם 2017 באפריל 6 ✡✌Umaru • Chan✌✡ YourGame Beginner Yuval | יובל 54 114 הודעות 1+ אני חושב שזהרעיות טוב כי זהיוסיף עוד עניין בשרתים! מקווה לתוצאות טובות. Mr.Robot קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2017 באפריל 6 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות אפשרי להוסיף ב!Guns ראונדים מיוחדים עם נשקים מיוחדים, תעשו פירוט על כל ראונד ואיזה נשקים יהיה לו ואני אוסיף באישור של מנהל השרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 באפריל 6 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות לפני 15 דקות Senor אמר: אפשרי להוסיף ב!Guns ראונדים מיוחדים עם נשקים מיוחדים, תעשו פירוט על כל ראונד ואיזה נשקים יהיה לו ואני אוסיף באישור של מנהל השרת. אפשר לנעול, אדבר איתך בפרטי בנוגע לזה סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.