Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות שם מגיש ההצעה: Dragonborn תאריך הגשת ההצעה:6/4/2017 הצעה לשרת: (שם השרת) TTT פירוט על ההצעה: הצעה היא כזאת ששחקן שנכנס לשרת יוכל לראות מודלים של שחקנים אחרים ואחרים את שלו לדוגמא אם קניתי מודל של דדפול אז אחרים יוכלו לראות מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שזה פשוט נחמד שרואים את המודל שקניתה במרקט בכללי זה גם מגניב קישור לפלאגין (במידה ויש): אין הערות: מקווה שאתם גם תסכימו איתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 באפריל 6 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות נראלי עדיף שתכתוב Skin, לא כולם מבינים :P קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 6 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות אז למי שלא יודע או לא מבין מודל הכוונה לשחקן שלכם אם קניתם סקין של דדפול המודל של השחקן שלכם יהיה דדפול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות הקפצה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באפריל 7 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות אתה מתכוון לפקודה שיש בכל שאר השרתים store/ לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באפריל 7 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לפני 24 דקות MetalHead אמר: אתה מתכוון לפקודה שיש בכל שאר השרתים store/ אני מתכוון בלי שום קשר לפקודה לשחקן שיש לו מודל לדמות שיראו אותו בשרת כמו בכל שרת בלי שום קשר לפקודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 באפריל 7 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות יתווסף בעתיד לשרת אם המתכנת יאשר store/ @Senor @Solar Combsution לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו